Ingredientai:
- Salotų lapai;
- Avokadas;
- Krevetės;
- Vyšniniai pomidorai;
- Švieži agurkai;
- Svogūnai;
- Krapai.
Padažui:
- 1 valg. š. žaliųjų citrinų sulčių;
- 1 valg. š. balzamiko acto;
- 4 valg. š. alyvuogių aliejus;
- 1/2 šaukštelio dribsnių;
- 1 valgomasis šaukštas sojos padažo;
- 1/2 šaukštelio medus
Paruošimas
1. Lėkštėje sudėliokite rankomis suplėšytus salotų lapus. Ant viršaus dėkite griežinėliais pjaustytus agurkus, pomidorus ir avokadą.
2. Vėliau suberkite smulkintus svogūnus ir krapus.
3. Sumaišykite padažą ir šaukštu užpilkite ant daržovių.
4. Pačiame viršuje sudėkite krevetes ir jūsų skaniosios salotos paruoštos.