Šįkart siūlome greitą ir grilintą pievagrybių receptą, jei dar nesate jo atradę, būtinai išmėginkite.
Receptui reikės:
- 400 gramų pievagrybių;
- 5 skiltelių česnako;
- 4 šaukštų Balzamiko acto;
- 4 šaukštų aliejaus;
- 2-3 šaukštų sojos padažo;
- 1 šaukšto cukraus;
- 1 šaukštelio prieskonių (persilado).
Kaip gaminti:
Balzamiko actą sumaišykite su sojos padažu ir cukrumi, sutrinkite česnaką, persilado prieskonius, aliejų ir gerai išmaišykite.
Išvalytus pievagrybius dosniai apšlakstykite padažu, bent valandai palikite pasimarinuoti.
Tuomet siųskite į kepimo skardelę ir kepkite 180 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Tobulą skonį pajusite valgydami juos dar šiltus su itališka duona arba prancūzišku batonu.
Visuomet prie jų pritiks lėkštė grilintų ar šviežių daržovių. Subalansuota sausiui.