O štai kai aptikau graikišką „netikro zuikio“ versiją, likau ne tik nustebusi, bet dar ir sužavėta minties įsukti maltos mėsos pyragą į taip plačiai Graikijos virtuvėje naudojamus vynuogių lapus! Na, argi ne puiki idėja, kuri ne tik labai puošniai atrodo ant stalo, bet pyragui suteikia to ypatingo poskonio, kurį turi marinuoti vynuogių lapai...
Maltos mėsos patiekalai man labai patinka savo paprastumu – jie tiesiog sukurti skubantiems. Juk nieko nėra paprasčiau sumaišyti mėsą su prieskoniais, kiaušiniu, džiūvėsiais ir sudėjus į kekso formą ir pašauti kepti.
Graikiškoji „netikro zuikio“ versija labiau šventiška (tačiau net jei atsisakysite visų „pagražinimų“, mėsos pyragas vis tiek bus labai gardus!), tad reikalauja truputį daugiau laiko ir pastangų.