Bolivinės balandos sėklos (dar vadinamos kynva, quinoa) – puikus produktas, vertas įtraukti į kasdienį valgiaraštį. Jų galima išvirti didesnį kiekį, laikyti šaldytuve ir vėliau ruošti įvairius sveikuoliškus dubenėlius su priedais, maišyti į salotas. Mažose sėklytėse gausu baltymų (daugiau nei ruduosiuose ryžiuose!) ir kitų naudingų medžiagų. Kaip jas tinkamai išvirti?
03 14
Patarimai, kaip tobulai išvirti bolivinę balandą
Bolivinės balandos, dar taip neseniai buvusios egzotika, jau randa vietą mūsų virtuvėje. Iš šių kruopų galima išvirti ir košę pusryčiams ir patiekti prie antrojo patiekalo, derinti su įvairiomis daržovėmis. Tačiau ar jau esate perkandę jų virimo technologiją?

Pranešti klaidą
Sėkmingai išsiųsta
Dėkojame už praneštą klaidą