Šiandien jums siūlau pasigaminti itin greitą ir paprastą cukinijų ir pastos patiekalą, pagardintą traškiais apkepintais džiūvėsėliais. Toks greitas valgis jau tapo mūsų šeimos šio sezono mėgiamiausiu – gaminu jį bent kartą per savaitę. 15 minučių – tik tiek tesugaišite jį pasigamindami!
08 18
Patiekalas per 15 minučių: spagečiai su cukinijomis, bazilikais ir džiūvėsėliais
Kokia laimė yra pirmųjų šviežutėlių lietuviškų cukinijų derlius! Jaunutės cukinijos tiesiog pačios prašosi įmaišomos į pusrytinius blynus ar paskrudinamos ant griliaus grotelių! Tačiau jaunos cukinijos dar ir nuostabiai tinka vietoje tradicinės itališkos pastos: tereikia jas dantytu skustuku arba specialiu įrenginiu supjaustyti tarsi ilgus spagečius! Juk vasaros patiekalai privalo būti lengvi, žaismingi, spalvoti ir maistingi!
Pranešti klaidą
Sėkmingai išsiųsta
Dėkojame už praneštą klaidą