„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
08 18

Patiekalas per 15 minučių: spagečiai su cukinijomis, bazilikais ir džiūvėsėliais

Kokia laimė yra pirmųjų šviežutėlių lietuviškų cukinijų derlius! Jaunutės cukinijos tiesiog pačios prašosi įmaišomos į pusrytinius blynus ar paskrudinamos ant griliaus grotelių! Tačiau jaunos cukinijos dar ir nuostabiai tinka vietoje tradicinės itališkos pastos: tereikia jas dantytu skustuku arba specialiu įrenginiu supjaustyti tarsi ilgus spagečius! Juk vasaros patiekalai privalo būti lengvi, žaismingi, spalvoti ir maistingi!
Spagečiai su cukinijomis, bazilikais ir džiūvėsėliais
Spagečiai su cukinijomis, bazilikais ir džiūvėsėliais / Nidos Degutienės nuotr.

Šiandien jums siūlau pasigaminti itin greitą ir paprastą cukinijų ir pastos patiekalą, pagardintą traškiais apkepintais džiūvėsėliais. Toks greitas valgis jau tapo mūsų šeimos šio sezono mėgiamiausiu – gaminu jį bent kartą per savaitę. 15 minučių – tik tiek tesugaišite jį pasigamindami!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs