Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paukštienos marinatas: tikrai skaniausias!

Norite minkščiausios ir gardžiausios paukštienos kąsnelių? Štai kokio marinato jums reikia.
Paukštienos marinatas
Paukštienos marinatas / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

50 ml obuolių acto,

2 valg. š. alyvuogių aliejaus,

4 valg. š. citrinų sulčių,

100 ml rudojo cukraus,

nubraukto šaukštelio druskos,

2 valg. š. rupiai maltų garstyčių,

2 skiltelių česnako,

žiupsnelio pipirų.

Kaip gaminti:

1. 50 ml obuolių acto sumaišykite su 2 šaukštais alyvuogių aliejaus ir 4 šaukštais citrinų sulčių, įmaišykite 100 ml rudojo cukraus, nubrauktą šaukštelį druskos ir 2 šaukštus rupiai maltų garstyčių, išspauskite 2 skilteles česnako, įberkite žiupsnelį pipirų.

2. Sudėkite paukštieną į maišelį, supilkite marinatą, užriškite, marinuokite 5–12 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs