Jums reikės:
pakuotės mielinės sluoksniuotos tešlos,
saujelės tarkuoto brandinto sūrio,
100 g konservuotų pomidorų be odelių,
4 pomidorų,
200 g mocarelos,
baltojo svogūno,
po saujelę žaliųjų ir juodųjų alyvuogių,
pagal skonį džiovintų bazilikų ir raudonėlių.
Kaip gaminti:
1. Tešlą atšildykite, bet nekočiokite. Tada formele išspauskite norimo dydžio apskritimus ir juose padarykite po nedidelę duobutę.
2. Į ją krėskite šakute sutrintų pomidoriukų, berkite po truputį tarkuoto sūrio, alyvuogių, dėkite gerai nuvarvintos smulkintos mocarelos, berkite džiovintų bazilikų.
3. Pomidorus nuplaukite, galus įpjaukite, odeles nuplikykite verdančiu vandeniu ir nulupkite.
4. Pomidorus supjaustykite griežinėliais, išdėliokite ant mini picų, ant viršaus berkite kapoto svogūno.
5. Picas apsibarstykite džiovintais raudonėliais ir kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.
Tiekite su šviežiais bazilikų lapeliais.