Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pietums – gardi troškinta antiena

Gardžiai pavalgyti norisi ne tik per šventes, bėda tik, kad kasdienė rutina vis rečiau leidžia pasimėgauti šedevrų kūrimu virtuvėje. Tačiau savaitgalis – metas, kai šiam pomėgiui galime atsiduoti visa širdimi. Šefas Reinis siūlo vėl prisiminti antieną – kadaise viešėjusią tik ant šventinio stalo, o dabar mus džiuginančią vis dažniau.
Troškinta antiena
Troškinta antiena

Reikės:

  • 30 g aliejaus,
  • 5 g čiobrelių,
  • 2 anties šlaunelių,
  • žiupsnelio pipirų,
  • 70 g porų,
  • 200 g moliūgo,
  • 100 g morkų,
  • 150 g bulvių,
  • 200 g vandens,
  • 7 g petražolių,
  • 1 kubelio sultinio.

Kaip gaminti antienos troškinį, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Pietums – gardi troškinta antiena

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs