Tiesiogiai

Turime nebaigtų reikalų! 9 valandos apie ateities Lietuvą!Turime nebaigtų reikalų! 9 valandos apie ateities Lietuvą!

Pigūs „Lidl superšeštadienio“ pasiūlymai: pasiruoškite pietus ir paskanaukite gardaus deserto

Atšalus orams, taip ir norisi pasimėgauti komfortišku bei maloniai sušildančiu maistu. Ieškantiems greitų ir sočių patiekalų receptų padės kiekvieną savaitę atsinaujinantys „Lidl superšeštadienio“ pasiūlymai. Šįkart ypač mažomis kainomis džiugins kiaulienos kumpis, grietinėlė, bananai ir graikiniai riešutai. Iš šių produktų visai šeimai pasigaminsite tiek sočius pietus, tiek ir gardų desertą.
Makaronai su kiaulienos kumpiu ir padažu
Makaronai su kiaulienos kumpiu ir padažu / „Lidl“ nuotr.
Temos: 2 Receptai Lidl

„Lidl superšeštadienio“ pasiūlymai visuomet stebina kokybiškų ir piniginei draugiškų produktų gausa. Tad jums tereiks atsipalaiduoti ir mėgautis maloniu maisto ruošimo procesu.

Šį šeštadienį „Lidl“ parduotuvėse visoje Lietuvoje pirkėjai galės įsigyti šviežio kiaulienos kumpio už puikią kainą – kilogramas mėsos kainuos tik 2,79 Eur. Tuo metu su „Lidl Plus“ programėle už 500 ml pakuotę „Pilos“ grietinėlės sumokėsite vos 0,79 Eur, o 1 kg bananų kainuos tik 0,89 Eur. „Lidl superšeštadienio“ metu už 3,99 Eur taip pat galėsite įsigyti ir 500 g pakuotę „Alesto“ graikinių riešutų.

Savaitgalio superreceptas: kreminiai makaronai su mėsos ir grybų padažu

„Lidl superšeštadienio“ produktus nesunkiai pritaikysite ne tik savo mėgstamiems receptams, bet ir naujiems kulinariniams atradimams. Šiam savaitgaliui „Lidl“ virtuvės ekspertai siūlo išbandyti greitą, gardžią ir pigią pietų ar vakarienės idėją: makaronus su grietinėlės, kiaulienos ir pievagrybių padažu. Šį gardų bei sotų patiekalą visai šeimai paruošite vos per kelioliką minučių. Tad neabejojame, kad šį receptą norėsis kartoti ir kartoti.

Jums reikės:

  • 400 g kiaulienos kumpio;
  • 300 ml „Pilos“ grietinėlės;
  • 350 g mėgstamų makaronų;
  • 300 g pievagrybių;
  • 50 g „Pilos“ sviesto;
  • 200 g raudonųjų „Freshona“ pupelių;
  • 1 v. š. alyvuogių aliejaus;
  • 1 svogūno;
  • Druskos pipirų pagal skonį;
  • Baziliko lapelių papuošimui.

Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite sviestą ir aliejų. Smulkiomis juostelėmis supjaustykite kiaulieną ir sudėkite ją į keptuvę. Tuo pačiu metu puode, pasūdytame vandenyje, pradėkite virti makaronus.

Smulkiai supjaustykite svogūną ir pievagrybius ir, kai mėsa keptuvėje suminkštės, sudėkite juos ir pupeles. Viską pagardinkite druska ir pipirais. Maišydami ingredientus, kepkite juos apie penkias minutes, kol viskas lengvai apskrus.

Apkepinę mėsą ir daržoves, į masę įpilkite grietinėlės. Jei norisi skystesnio padažo, galite įpilti dar šlakelį vandens. Sumažinkite kaitrą ir viską palikite troškintis dar penkioms minutėms. Galiausiai, į keptuvę šalia padažo sudėkite išvirtus makaronus ir viską sumaišykite.

Pagamintą patiekalą papuoškite baziliko lapeliais. Tik 15 minučių, ir iš „Lidl superšeštadienio“ pasiūlymų paruošite kreminius makaronus. Skanaus!

„Lidl“ nuotr./Pyragas su bananais ir graikiniais riešutais
„Lidl“ nuotr./Pyragas su bananais ir graikiniais riešutais

Savaitgalio pažiba: gaivus ir itin skanus bananų pyragas

Savaitgalį sunku įsivaizduoti be gardaus deserto, tad į pagalbą atskuba „Lidl“ ekspertai, kurie siūlo pasigaminti tiesiog burnoje tirpstantį bananų pyragą.

Jums reikės:

  • 250 g miltų;
  • 100 g „Alesto“ graikinių riešutų;
  • 200 g „Pilos“ sviesto;
  • 80 g cukraus;
  • 3 kiaušinių;
  • 3 bananų;
  • 2 a. š. citrinos sulčių;
  • 2 a. š. kepimo miltelių.

Išimkite sviestą iš šaldytuvo ir leiskite jam pabūti kambario temperatūroje bent 15 minučių, kad jis suminkštėtų. Nulupkite bananus, sutrinkite juos ir apšlakstykite citrinos sultimis.

Cukrų su sviestu išsukite iki vientisos masės. Į ją įmaišykite bananus, kiaušinius ir riešutus. Atskirame dubenyje išmaišykite miltus, kepimo miltelius ir juos persijokite. Tada mišinį suberkite į masę su bananais.

Gerai išmaišykite tešlą, kad neliktų gumuliukų. Pyrago formą ištepkite sviestu ir į ją sukrėskite tešlą. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių ir kepkite pyragą apie valandą. Ar pyragas iškepė, patikrinkite į jo vidurį įsmeigę medinį pagaliuką – jis neturi būti aplipęs tešla.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas