Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pikantiški, lengvai pagaminami rytietiški patiekalai su vištiena: 12 receptų

Traški, apskrudusi vištiena su lipniu saldžiai aštriu padažu, pabarstyta kepintomis sezamų sėklomis... Kai kuriems žmonėms vien priminus apie tokį patiekalą norisi skubėti į virtuvę. Taip, būtent į virtuvę, nes namuose rytietiškų valgių su vištiena galima pasigaminti greitai, skaniai, o be to, būsite visiškai tikri, jog skonio nepastiprinote jokiais nemielais priedais. Rinkitės, gaminkite ir... skanaus!
Kepti vištienos gabaliukai su sezamų sėklomis
Kepti vištienos gabaliukai su sezamų sėklomis / Vida Press nuotr.
Rytietiški vištienos sparneliai
Receptas: Rytietiški vištienos sparneliai
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 38
Receptas
Ingredientai
Vištiena: 1.00 kg (sparnelių)
Sojų padažas: 3.00 valg. š.
Rudasis cukrus: 2.00 valg. š.
Česnakai: 4.00 skiltelės (smulkinto)
Imbieras: 2.00 arbat. š. (trinto šakniastiebio)
Citrinžolė: (smulkiai supjaustyta baltoji dalis) 1.00 vnt.
Žalioji citrina: 3.00 valg. š. (sulčių)
Saldus aitriųjų paprikų padažas: 4.00 valg. š.
Austrių padažas: 2.00 valg. š.
Aliejus: 1.00 valg. š.
Kafiro žaliųjų citrinų lapai: (smulkiai pjaustytų) 4.00 vnt.
Kaip gaminti
  1. Viską, ką galima susmulkinti - susmulkinkite ir sumaišykite su likusiais produktais.
  2. Sparnelius supjaustykite per sąnarius, trečiąjį sąnarį atidėkite, ji galima bus panaudoti vėliau, sultinio virimui.
  3. Vištienos gabalėlius sudėkite į marinatą, gerai  išmaišykite ir palikite kelioms valandoms ir ilgiau.
  4. Po to išimkite iš marinato, labai kruopščiai nuvalykite česnakų, imbierų, citrinžolių gabaliukus ir kepkite įkaitintoje iki 190° C orkaitėje maždaug 50 minučių.

Pagaminsite per 1 valandą, neskaičiuojant marinavimo laiko.

Receptas iš tinklaraščio ŽAIDŽIAME VIRTUVĘ

Suskleisti
Aštrus vištienos troškinys kinietiškai
Receptas: Aštrus vištienos troškinys kiniškai
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.9 / 80
Receptas
Ingredientai
Vištiena: 2.00 vnt. (2 - 3 gabalėliai filė)
Morkos: 2.00 vnt.
Sojų padažas: 5.00 valg. š.
Pipirai: 1.00 vnt. (nedidelis čili)
Padažas:(saldžiaaštrio kinietiško) 1.00 valg. š.
Sezamo sėklos: 2.00 valg. š.
Imbieras: 1.00 vnt. (gabalėlis)
Česnakai: 2.00 skiltelės
Kaip gaminti
  1. Morkas supjaustykite plonais šiaudeliais, čili, česnaką ir imbierą susmulkinkite.
  2. Vištieną šiek tiek apkepkite, suberkite česnakus, čili ir imbierą.
  3. Suberkite morkas, supilkite soją ir kinietišką padažą, viską troškinkite su šlakeliu vandens.
  4. Kai vištiena ir morkos suminkštės, suberikite sezamo sėklas ir viską dar porą minučių patroškinkite.

Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI

 

Suskleisti
Vištiena su azijietišku padažu
Receptas: Vištiena su makaronais ir azijietišku padažu
2 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.5 / 26
Receptas
Ingredientai
Makaronai: 150.00 g (autorė naudojo 2 ritinėlius udon, išvirtų al dente ir perlietų šaltu vandeniu)
Vištienos krūtinėlė: 200.00 g (supjaustytos 1 cm dydžio gabalėliais)
Kario prieskoniai: 0.25 arbat. š.
Krakmolas: 1.00 arbat. š.
Baltieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (maltų)
Svogūnai: 1.00 vnt. (supjaustytas „plunksnelėmis“)
Paprikos: 0.50 vnt. (raudonosios, supjaustytos apie 1 cm dydžio kubeliais)
Brokoliniai kopūstai: 1.00 vnt. (stiebelis, padalytas žiedeliais)
Žemės riešutai: 3.00 valg. š. (kepintų, pasmulkintų)
Aliejus: 2.00 valg. š. (riešutų, rapsų, kokosų ar pan.)
Sezamų aliejus: 1.00 valg. š. (patiekimui)
Prieskoniniai žalumynai: 1.00 valg. š. (šviežių kapotų kalendrų ir/ar petražolių, svogūnų laiškų; patiekimui)
Sezamo sėklos: 1.00 arbat. š. (patiekimui)
Sojos padažas: 60.00 ml (padažui)
Vanduo: 80.00 ml (padažui)
Cukrus: 1.00 valg. š.
Ryžių actas: 30.00 ml (padažui)
Aitriosios paprikos dribsniai: 1.00 žiupsnelis (padažui)
Česnakai: 1.00 skiltelės (sutrinta; padažui)
Kaip gaminti

1. Vištienos gabalėlius sudėkite į dubenį, apibarstykite curry prieskoniais ir žiupsneliu baltųjų pipirų, gerai sumaišykite, kad prieskoniai vienodai pasidengtų. Pabarstykite krakmolu ir dar kartą gerai sumaišykite, kad kiekvienas galabėlis vištienos būtų pasidengęs krakmolu.

2. Padažui skirtus ingredientus sumaišykite tarpusavyje, kad cukrus visiškai ištirptų.

3. Didelėje gilioje keptuvėje (idealu, jei turite wok'ą) įkaitinkite šaukštą aliejaus. Apkepinkite svogūnus apie 2 minutes, tada sudėkite pjaustytas paprikas bei brokolius. Kepinkite maišydami dar apie 1–2 minutes, kol daržovės šiek tiek suminkštės. Išimkite daržoves iš keptuvės ir atidėkite į šalį.

4. Įpilkite dar vieną šauktą aliejaus ir suverskite vištienos gabalėlius. Apkepinkite iš abiejų pusių, maždaug 2 minutes, tada sudėkite atgal apkepintas daržoves, pusę kiekio žemės riešutų, sudėkite išvirtus makaronus ir supilkite padažą. Kepinkite maišydami ant didelės ugnies, kol padažas sutirštės, įsigers į visus ingredientus, neliks skysčio keptuvėje.

5. Patiekite iškart, pabarstę likusiais riešutais, pašlakstę sezamų aliejumi, pabarstę sezamais ir čili pipirais, papuošę žalumynais.

Suskleisti
Kiniška vištiena su jaunomis cukinijomis
Receptas: Kiniška vištiena su jaunomis cukinijomis
2 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.4 / 33
Receptas
Ingredientai
Vištiena: 4.00 vnt. (blauzdelės (be kaulo))
Cukinijos: 4.00 vnt. (mažos)
Pak Choi: 4.00 vnt. (maži (nebūtinai))
Čili pipiras: 1.00 vnt. (raudonas)
Imbieras: 1.00 vnt. (šviežio, 2 cm ilgio gabaliukas)
Svogūnų laiškai: 4.00 vnt.
Česnakai: 2.00 skiltelės
Sojos padažas: 6.00 valg. š. (šviesaus)
Vanduo: 6.00 valg. š.
Medus: 1.00 valg. š.
Sezamo sėklos: 1.00 arbat. š.
Kokosų aliejus: 2.00 valg. š. (kepimui; tinka ir kitoks)
Ryžiai: 200.00 g (virtų; garnyrui)
Kaip gaminti

1. Pirmiausia smulkiai supjaustome čili, imbierą, česnaką ir svogūnų laiškų baltąją dalį – žaliąją svogūnų lapų dalį paliekame papuošimui.

2. Įkaitiname „wok“ keptuvę ir pilame truputį aliejaus, dedame vištieną ir apkepiname iš abiejų pusių (viso kepame apie 4-5 minutes).

3. Kol vištiena kepa, į dubenėlį pilame sojos, vandens, dedame šaukštą medaus ir viską gerai išmaišome.

4. Supjaustome cukinijas.

5. Vištienai apskrudus, blauzdeles dedame į lėkštę kol prireiks.

6. Į tą pačią keptuvę pilame truputėlį aliejaus ir, jam įkaitus, dedame susmulkintus čili, imbierą, česnaką ir svogūnų laiškus.

7. Kepame apie 1-2 minutes, dedame cukinijas, apskrudintą vištieną ir viską užpilame paruoštu padažu. Uždengiame dangčiu ir paliekame apie 4-5 minutes. Prieš išimant įmaišome pak choi ir uždengus dangtį dar paliekame apie 2 minutes.

8. Viską dedame į lėkštę, užbarstome sezamo sėklomis, likusiais svogūnų laiškais ir valgome su ryžiais. Skanaus!

Suskleisti
Vištiena su ryžiais
Receptas: Vištiena su ryžiais, prieskoniais ir karamelizuotais svogūnais
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
3.8 / 5
Receptas
Ingredientai
Cukrus: 30.00 g
Žagrenio uogos (barbarisas): 25.00 g (arba džiovintų juodųjų serbentų)
Alyvuogių aliejus: 5.00 valg. š.
Svogūnai: 2.00 vnt. (vid. dydžio pusžiedžiais supjaustyti)
Vištiena: 1.00 kg (tinka sparneliai, blauzdelės, į gabalus padalyta krūtinėlė)
Kardamonas: 10.00 vnt. (ankščių)
Gvazdikėliai: 6.00 vnt.
Cinamonų lazdelė: 2.00 vnt. (perlaužtos pusiau)
Ryžiai: 300.00 g (basmati)
Druska: 1.00 arbat. š.
Juodieji pipirai: 0.50 arbat. š.
Vanduo: 550.00 ml (verdančio)
Petražolės: 1.00 sauja (šviežių)
Kalendros: 1.00 sauja (šviežių)
Krapai: 1.00 sauja (šviežių)
Jogurtas: 100.00 ml (natūralaus)
Kaip gaminti

1. Karštame vandenyje (apie 40 ml) ištirpinkite cukrų ir pamerkite šiame skystyje barbariso uogas (jei naudojate džiovintus serbentus, mirkyti nereikia).

2. Storadugnėje keptuvėje ar plačiadugniame troškintuve įkaitinkite porą šaukštų aliejaus ir iki intensyvaus auksiško rudumo apkepinkite svogūnus (tai užtruks apie 10–15 min, svogūnus nuolat maišykite, kad nepradėtų degti). Perkelkite iškepusius svogūnus į lėkštelę ir išvalykite keptuvę.

3. Sudėkite vištieną į didelį dubenį ir sumaišykite su 1/2 arbat. šaukšt. druskos, žiupsniu juodųjų pipirų, pora šaukštų alyvuogių aliejaus, kardamonu, cinamonu ir gvazdikėliais. Viską gerai išmaišykite rankomis.

4. Vėl gerai įkaitinkite keptuvę ir dėkite į ją vištieną su prieskoniais. Kepkite pavartydami, kol vištiena pasidengs auksiška plutele. Išimkite vištieną ir sudėkite į dubenį (nesvarbu, jei keptuvėje bus likę kiek aliejaus ir prieskonių – jų neišimkite).

5. Sudėkite į keptuvę nuplautus basmati ryžius, keptus svogūnus, (išmirkusias) uogas, 1 arbat. šaukšt. druskos ir gerą žiupsnį pipirų. Viską labai gerai išmaišykite. Ant ryžių sudėkite kiek įspausdami vištienos gabaliukus ir viską užpilkite verdančiu vandeniu. Sandariai uždenkite dangtį, sumažinkite ugnį iki minimalios ir virkite 30 min.

6. Praėjus šiam laikui nuimkite keptuvę nuo ugnies, atidenkite dangtį, greitai uždėkite švarų lininį rankšluostį ir vėl sandariai uždenkite – tegul ramiai pastovi dar 10 min.

7. Pagaliau gausiai apiberkite patiekalą kapotomis žolelėmis, šiek tiek įmaišydami jas šakute.

8. Patiekite su jogurto padažu, paruoštu iš jogurto, šaukšto alyvuogių aliejaus ir žiupsnio druskos ir, jei patinka, lengvomis salotomis.

 

Suskleisti
Sriuba
Receptas: Imbieru ir sojos padažu pagardinta vištienos sriuba
6 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.6 / 17
Receptas
Ingredientai
Ryžių spagečiai: 100.00 g
Imbieras: 1.00 vnt. (šviežias; pusės nykščio dydžio gabaliukas)
Česnakai: 4.00 skiltelės
Svogūnai: 3.00 vnt.
Vištiena: 100.00 g (filė)
Sojos padažas: 50.00 ml (šviesaus)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Čili prieskoniai: 1.00 žiupsnelis
Kaip gaminti

1. Iš pradžių išvirkite ryžių spagečius. Išvirusius juos nupilkite šaltu vandeniu ir atidėkite.

2. Į didelį puodą supilkite vištienos sultinį, įberkite maždaug 8 arbat. šaukšt. nulupto ir smulkiai supjaustyto imbiero, česnaką ir griežinėliais supjaustytus svogūnus. Vištienos sultinį užvirkite ir palikite lengvai virti ant vidutinės ugnies.

3. Tuomet į sultinį supilkite sojos padažą, įberkite žiupsnelį druskos, čili paprikos ir smulkiai pjaustytą vištienos filė. Sriubą 5 minutes virkite ant vidutinės ugnies.

4. Praėjus nurodytam laikui, suberkite į sriubą ryžių spagečius, puodą nukelkite nuo ugnies ir prieš patiekdami palaikykite uždengtą dar 5 minutes.

Suskleisti
Vištienos SATAY
Receptas: Vištienos Satay
4 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.5 / 18
Receptas
Ingredientai
Prieskoniai: 1.00 vnt. (1 pak. Santa Maria Satay prieskonių mišinio)
Vištienos krūtinėlė: 500.00 g (supjaustyta kubeliais)
Aliejus: 2.00 valg. š.
Vanduo: 2.00 valg. š.
Ryžiai: 1.00 sauja (garnyrai)
Riešutų padažas:(patiekimui) 1.00 žiupsnelis
Mediniai pagaliukai: 4.00 vnt.
Kaip gaminti
  1. Sumaišykite Satay prieskonių mišinį su aliejumi ir vandeniu.
  2. Vištienos filė supjaustykite kubeliais ir marinuokite 15 minutes.
  3. Suverkite vištienos gabaliukus ant iešmelių.
  4. Kepkite vėrinukus kepsninėje arba keptuvėje keletą minučių.
  5. Patiekite su žemės riešutų padažu ir ryžiais.

Receptas iš „Santa Maria“ interneto svetainės.

 

Suskleisti
„Wok“ vištiena su saldžiu sojų ir aitriųjų paprikų padažu.
Receptas: Wok vištiena su saldžiu sojų ir aitriųjų paprikų padažu
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.7 / 11
Receptas
Ingredientai
Vištiena: 400.00 g (filė supjaustytos juostelėmis)
Aliejus: 2.00 valg. š.
Paprikos: 1.00 vnt. (juostelėmis supjaustytos - raudonos)
Žirniai: 150.00 g (1 pak. (150 g) supjaustytų šparaginių žirnių ankščių)
Kopūstai: 200.00 g (supjaustyto juostelėmis)
Padažas:(½ but. SANTA MARIA saldaus sojų ir aitriųjų paprikų WOK padažo) 1.00 vnt.
Sezamo sėklos: 1.00 valg. š.
Makaronai: 1.00 sauja (arba ryžiai - garnyrui)
Kaip gaminti
  1. Apkepkite vištienos juosteles aliejuje.
  2. Sudėkite supjaustytas daržoves ir kepkite 1–2 minutes labai karštoje WOK ar paprastoje keptuvėje.
  3. Supilkite 1 buteliuko (žr. žymę ant buteliuko etiketės) saldaus sojų ir aitriųjų paprikų WOK padažo.
  4. Papuoškite sezamų sėklomis ir patiekite su makaronais ar ryžiais.

Patarimas! Vištieną galite pakeisti tokiu pačiu kiekiu antrekoto ar didkepsnio mėsos – patiekalą gaminkite taip pat, kaip su vištiena.

Receptas iš „Santa Maria“ interneto svetainės.

Suskleisti
Vištiena kiniškai
Receptas: Vištiena kiniškai
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.2 / 20
Receptas
Ingredientai
Vištienos krūtinėlė: 200.00 g (200 - 300)
Aliejus: 1.00 valg. š.
Cukinijos: 1.00 vnt. (0,5)
Morkos: 1.00 vnt.
Česnakai: 1.00 skiltelės
Imbieras: 1.00 vnt. (šaknis)
Svogūnai: 1.00 vnt. (0,5)
Paprikos: 3.00 vnt. (po 1/3 įvairiaspalvių (geltonos, žalios, raudonos) paprikų,)
Sezamo sėklos: 1.00 žiupsnelis
Sojų padažas: 1.00 arbat. š.
Medus: 3.00 valg. š. (3 - 4)
Pomidorų padažas: 6.00 arbat. š.
Kukurūzai: 1.00 st. (konservuoti)
Ryžiai: 300.00 g (ilgagrūdžiai - pakuotė)
Kaip gaminti
  1. Išvirkite ryžius.
  2. Sausoje keptuvėje paskrudinkite sezamų sėklas. 
  3. Vištienos krūtinėlę supjaustykite vienodo dydžio gabalėliais. 
  4. Cukiniją supjaustykite pusžiedžiais, morką – žiedeliais, svogūną – pusžiedžiais, paprikas – šiaudeliais. Nuluptą imbiero gabalėlį ir česnaką smulkiai sukapokite.
  5. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir ant stiprios ugnies apskrudinkite vištienos gabalėlius. Pabaigoje įpilkite sojų padažą, permaišykite ir sudėkite vištieną į dubenėlį. 
  6. Į tą pačią keptuvę, kur kepė vištiena, įpilkite šaukštą aliejaus. Daržovės kepti reikia neilgai, kad visos išliktų traškios. Trumpai pakepdami ir pamaišydami, dėkite tokiu eiliškumu: morkos, svogūnai, imbieras, česnakas, paprikos ir cukinija.
  7. Tuomet sudėkite keptą vištieną, medų, pomidorų padažą ir gerai išmaišykite. Keptuvę nukelkite nuo ugnies ir suberkite konservuotus kukurūzus, išmaišykite.
  8. Patiekite su virtais ryžiais ir ant viršaus užberkite kepintų sezamų sėklų.
         Receptą atsiuntė Liveta P.
Suskleisti
Kiniška vištiena „Guobao“
Receptas: Kiniška vištiena „Guo Bao“
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.6 / 98
Receptas
Ingredientai
Vištiena: 500.00 g (filė)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Kukurūzų krakmolas: 160.00 g (100 g - vištienai ir 2 valg. š. - padažui)
Aliejus: 100.00 ml (gruzdinimui)
Sojų padažas: 6.00 valg. š. (padažui)
Actas: 2.00 valg. š. (ryžių - padažui)
Cukrus: 4.00 valg. š. (padažui)
Vanduo: 6.00 valg. š. (padažui)
Kaip gaminti
  1. Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais.
  2. Krakmolą sumaišykite su druska.
  3. Vištieną ir krakmolą sudėkite į tvirtą maišelį ir gerai pakratykite, kol visi vištienos gabalėliai pasidengs krakmolu.
  4. Gilioje keptuvėje arba puode įkaitinkite aliejų ir jame gruzdinkite vištieną (nepamirškite, jog krakmolas netampa tokios ryškiai auksinės spalvos kaip miltai, todėl svarbu neperkepti mėsos).
  5. Gaminamas padažas: Krakmolą ištirpinkite vandenyje.
  6. Visus likusius ingredientus (soją, cukrų ir actą) supilkite į nedidelį puodelį, gerai išmaišykite ir porą minučių pakaitinkite, tada atsargiai, nuolat maišydami supilkite krakmolą ir viską dar šiek tiek pakaitinę padažą supilkite ant iškepusios vištienos.

Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI

Suskleisti
 „Čichuan“ vištiena
Receptas: „Čichuan“ vištiena
2 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.9 / 18
Receptas
Ingredientai
Aliejus: 3.00 valg. š. (saulėgrąžų)
Sezamų aliejus: 1.00 valg. š.
Krakmolas: 3.00 valg. š. (bulvių)
Česnakai: 3.00 skiltelės
Sojų padažas: 5.00 valg. š. (5-6)
Actas: 1.00 valg. š. (ryžių vyno)
Paprikos: 50.00 g (1/2 raudonos saldžiosios)
Morkos: 1.00 vnt.
Cukinijos: 1.00 vnt. (maža)
Vištienos sultinys: 50.00 ml (5 valg. š.)
Rudasis cukrus: 1.00 valg. š.
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Kaip gaminti

1. Kubeliais supjaustykite vištieną, pabarstykite pipirais ir apvoliokite krakmole, perteklių nupurtykite. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų, sudėkite mėsą ir vartydami kepkite, kol lengvai apskrus. Įpilkite sojų padažo ir ryžių vyno acto, suberkite traiškytą česnaką.

2. Susmulkinkite papriką, sutarkuokite morką ir suberkite į keptuvę. Supilkite vištienos sultinį. Įberkite rudojo cukraus. Keptuvę uždenkite ir troškinkite 4 minutes.

3. Susmulkinkite svogūnų laiškus, sudėkite į keptuvę, supilkite sezamų aliejų ir dar troškinkite 1–2 minutes. Tiekite su virtais ryžiais. Galite pabarstyti sezamų sėklomis.

Knyga „30 minučių virtuvėje“
Knyga „30 minučių virtuvėje“

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Suskleisti
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate „Satay Gai“
Receptas: Vištienos šašlykas su tailandietišku marinatu „Satay Gai“
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
3.4 / 18
Receptas
Ingredientai
Vištiena: 450.00 g (filė)
Kalendros: 2.00 arbat. š. (maltų)
Kmynai: 1.00 arbat. š. (0,5)
Česnakai: 4.00 skiltelės
Imbieras: 1.00 vnt. (nedidelio gabalėlio)
Ciberžolė: 1.00 valg. š.
Druska: 1.00 arbat. š.
Aliejus: 2.00 valg. š.
Cukrus: 2.00 valg. š.
Sviestas: 1.00 valg. š.
Kaip gaminti
  1. Smulkiai sukapokite česnakus, svogūnus ir imbierą, viską dėkite į elektrinį trintuvą, suberkite ciberžoles, kalendrą ir kmynus.
  2. Viską susmulkinkite iki vientisos masės, pridėkite druskos, sviesto ir cukraus ir dar kartą gerai ištrinkite.
  3. Mėsą sumaišykite su marinatu ir leiskite pastovėti šaldytuve ne mažiau nei 1 val. (dar geriau per naktį).
  4. Kepkite ant bambukinių iešmelių grilyje.

Pagaminsite per 30 min., neskaičiuojant marinavimo ir kepimo laiko.

Receptą atsiuntė Kristina

Suskleisti

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais