„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Pikantiškos viščiukų šlaunelės: skonio ilgai nepamiršite

Paprastas, bet ne prastas pasirinkimas greitiems pietums arba vakarienei!
Pikantiškos vištienos šlaunelės
Pikantiškos vištienos šlaunelės / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

8 viščiukų šlaunelių arba 4 ketvirčių,

60 g sviesto,

4 šaukštų švelnaus garstyčių padažo,

šaukštelio garstyčių sėklų,

4 šaukštų skysto medaus,

2 šaukštų šviežiai spaustų citrinų sulčių,

arbatinio šaukštelio saldžiosios paprikos,

druskos, pipirų pagal skonį.

Kaip gaminti:

1. Viščiukų šlauneles įtrinkite druska ir maltais pipirais.

2. Paruoškite medaus ir garstyčių padažą: inde sumaišykite lydytą sviestą, medų, citrinų sultis, saldžiąją papriką, nesmulkintus garstyčių grūdelius ir garstyčių padažą.

3. Skardą išklokite kepimo popieriumi, patepkite sviestu. Sudėkite viščiukų šlauneles, aptepkite padažu (pusę padažo palikite) ir pašaukite į 200 °C temperatūros orkaitę. Kepkite maždaug 15 min. Gabalėlius apverskite, aptepkite likusiu padažu ir kepkite dar 15 minučių.

4. Pikantiško skonio viščiukų šlauneles patiekite su ryžiais ir šviežių daržovių salotomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“