O artėjant šventėms pasiūlymai tik dar geresni – juos rasite čia.
Pasak „Iki“ komunikacijos vadovės Gintarės Kitovės, išskirtinai tik „Iki“ prekybos tinkle Lietuvoje parduodama produkcija labai mėgstama – pirkėjai jau patys įsitikino, kad prabangios kokybės gardumynai iš rinktinių ingredientų gali būti draugiški ir piniginei.
„Tūkstančiai sutaupyti padedančių nuolaidų kas savaitę, išskirtinis dėmesys kokybei ir itin platus asortimentas – tai mūsų stiprybės, dėl kurių daugelis pirkėjų savo šventiniam apsipirkimui renkasi būtent „Iki“. Kone kiekviename pirkinių krepšelyje atsiduria ir privačios etiketės produktai, kurių plačia įvairove didžiuojamės. Šalia „Su meile IKI“ kepinių, „Pagaminta IKI“ patiekalų ir kasdienių „Clever“ ar „Iki“ prekių, didelio pasisekimo jau sulaukusi vos pernai pristatyta ir kruopščiai atrinkta gurmaniška „Billa Premium“ produkcija“, – sako G. Kitovė.
Ypač daug simpatijų „Billa Premium“ gardumynai užsitarnauja prieš šventes. Šiemet, belaukiant Kalėdų, asortimentas yra išplėstas ir keliasdešimčia įvairių naujų skonių atradimų, kad savo vaišes praturtinti būtų galima dar paprasčiau. Pasak „Iki“ atstovės, toks sprendimas pirkėjų buvo sutiktas džiugiai – tiek jau pamėgti skoniai, tiek naujienos sulaukia didelio dėmesio. Pardavimų statistika rodo, kad pirkėjai noriai naudojosi proga „Iki“ parduotuvėse įsigyti prabanga alsuojančių delikatesų, tačiau neišlaidauti.
Nuo į kitą lygį pakylėsiančių kasdienių produktų – iki dovanoms tinkančių skanėstų
„Billa Premium“ linijos žvaigždės – tai įvairūs delikatesai, kurie tiks tiek užkandžiams, tiek pagrindiniams patiekalams ar desertui. Be to, „Iki“ lentynose rasite ir kasdienių produktų, kurie pasižymi aukšta kokybe ir stebina naujais deriniais.
„Patrauklios „Billa Premium“ kainos reiškia, kad ši linija pravers ne tik ieškant jau paruoštų gaminių, bet ir patiems ruošiant patiekalus. Pavyzdžiui, siūlome sviestą su jūros druska ar su trumais, „Billa Premium“ prieskonius, padažus su kariu, trumais ar česnakais, kokybišką graikišką aliejų, įvairių formų bei rūšių makaronų. Netgi tokių, kurie bus lyg Kalėdos lėkštėje: dovanų, žvakių, eglučių formų makaronai yra nuspalvinti kalėdinėmis spalvomis. Tad net ir, regis, patį paprasčiausią patiekalą galima visai lengvai paversti ypač šventišku“, – sako G.Kitovė.
„Iki“ pasirūpinta ir tais, kurie mėgsta dovanoti valgomas dovanas. Šventinį rinkinį nesunku susidėti iš įvairių „Billa Premium“ putėsių, sūrių, mėsos gaminių. Puikia simboline dovana panetonės gerbėjams bus trijų šių legendinių pyragų rinkinys. O tiems, kam geriausias desertas yra mėsa – neabejotinai nudžiugs gavę vytintą mini Serrano kumpį, kuris skoniu nukels į Italiją.
„Iki“ sezono žvaigždės – omarų putėsiai ir dar daugiau idėjų užkandžiams
Prabangą ant užkandžių lentos sukurti kiekviename kąsnyje reikia visai nedaug. Verta pradėti nuo traškių lazdelių ir kreminių, burnoje tirpstančių užtepėlių. „Iki“ atsirado net trys nauji putėsiai: su „porcini“ grybais, su tunu ir išties karališki, tačiau už gerą kainą – su gurmaniškaisiais omarais.
Į juos teliks padažyti „Iki“ asortimentą jau papildžiusias naujas „grissini“ lazdeles klasikinio ar trumų skonio – ir paprastas užkandis pakils į naują lygį. Ant užkandžių stalo puikiai tiks ir „Billa Premium“ itališkų saliamių trio, žymiosios ispaniškos „chorizo iberico“ dešros griežinėliai bei pasaulyje vertinamos „kalamata“ alyvuogės.
Neatsiejamas atributas – ir jo didenybė sūris, o prie įvairių jo rūšių derės nauji garstyčių padažai: su figomis arba su citrina ir imbieru. Saldų ir aromatingą kontrastą pikantiškiems sūriam suteiks ir gurmaniški konservuoti vaisiai. „Iki“ siūlo išbandyti, pavyzdžiui, slyvas ar persikus su cinamonu. Beje, naujuosius konservuotus „Billa Premium“ vaisius galima naudoti ir ledams, jogurtui ar pyragams gardinti, suteikiant desertams nepakartojamą skonį ir tekstūrą.
Jeigu neapsisprendžiate, kas derės tarpusavyje geriausiai – nebesukite galvos ir „Iki“ rinkitės patogiai supakuotą užkandžių rinkinį ir aukštos kokybės itališkų gaminių: kumpio, sūrio, alyvuogių ir lazdelių.
Nuo desertų įvairovės galima apsalti
Kalėdinis laikotarpis – metas, kai be sąžinės graužaties galima pasimėgauti nuodėmingai – arba angeliškai – skaniu desertu. Tad smaližiams „Iki“ paruošė ypač platų „Billa Premium“ pasirinkimą.
Atradimo džiaugsmo – štai ko norisi pasilepinant saldėsiu. O jo netrūksta „Iki“, mat desertai pakvies į kelionę aplinks pasaulį: nuo prancūziškos creme brule ir macarons klasikos iki Belgiškų sviestinių vaflių bei šokoladų, nuo itališko tiramisu iki gurmaniškų skonių ledų, sausainių, triufelių ir kitų burnoje tirpstančių saldumynų.
Net ir patiems reikliausiems: nuo česnakinių krevečių iki buratos su trumais
G.Kitovė pasakoja, kad atidžiai atrenkant naujus „Billa Premium“ produktus, ypatingas dėmesys skirtas aukštos kokybės ingredientams, skonių įvairovei ir tokioms prekėms, kurios gerokai palengvintų šventinę ruošą namuose.
Pernai „Iki“ pasirodę „Billa Premium“ krevečių žiedai tapo tikru hitu tarp šių jūros gėrybių mėgėjų. Šiemet, be jų, jau galima skanauti ir naujų česnakinių krevečių su Provanso žolelėmis, kurios bus puikus užkandis ar sugros pirmu smuiku makaronų, ryžių patiekaluose, salotose.
„Pasirūpinome, kad pasiūla įtiktų kuo gausesniam pirkėjų ratui: „Iki“ lentynas papildėme naujais sūriais, tokiais kaip burata su trumais, taip pat gurmanų vertinama vytinta „Duroc“ šonine, net kelių rūšių ryžiais rizotams, naujais bulvių traškučių skoniais. Norime, kad mūsų pirkėjai galėtų mėgautis aukščiausios kokybės skoniu be papildomų rūpesčių dėl kainos“, – sako G.Kitovė.
Plačiausią „Billa Premium“ produkcijos pasirinkimą rasite didžiausiosios – trijų širdelių – „Iki“ parduotuvėse visoje šalyje. Rasti artimiausią galite čia: iki.lt/iki-parduotuviu-tinklas.
G.Kitovė primena, kad geriausiais „Iki“ pasiūlymais pasinaudoti paprasta – naudingos akcijos, įvairios nuolaidos ir ypatingi pasiūlymai skelbiami leidiniuose „Iki“ parduotuvėse, interneto puslapyje www.iki.lt ir mobiliojoje programėlėje. Joje pirkėjai ras ir asmeninių pasiūlymų bei dalyvaudami lojalumo programoje rinks taškus, kuriuos galės išmainyti į vertingus prizus ar nuolaidas.