Blyneliams reikės:
- 1 kiaušinio,
- 1 valg. š. majonezo,
- 1 valg. š. aliejaus,
- druskos,
- 1 arb. š. kepimo miltelių,
- 200 g virinto šilto vandens,
- 5 valg. š. miltų.
Gaminimas:
Iš nurodytų produktų užmaišyti tešlą ir iškepti plonus blynukus.
Skanaus!
Dėkojame Gitanai už receptą!
Skaitykite taip pat:
Išmėginkite: Gitanos blynai – burbuliukai
Užgavėnėms – ukrainietiški blynai, kokių dar neragavote
Skaniausi Užgavėnių blynų pagardai – ir smaližiams, ir „rimto“ maisto mėgėjams
Smaližių džiaugsmui: Marytės saldžių blynų bokštelis
Bulviniai Aurelijos sklindžiai su vištiena ir grietinėlės padažu
Purūs varškės vafliai su jogurtiniu padažu
Aurelijos lietinių suktinukai su malta mėsa
Marytės lietiniai su varške „rožytės“