Ingredientai:
„Bonduelle“ nuotr./Pomidorų ir fetos salotos su avinžirniais
- Vienas indelis „Bonduelle“ avinžirnių,
- 1/4 stiklinės pesto padažo,
- 1 dubenėlis vyšninių pomidoriukų,
- 1 gabalėlis mocarelos sūrio,
- druska ir pipirai,
- bazilikų šakelė.
Gaminimas:
Smulkiname ingredientus.
„Bonduelle“ nuotr./Pomidorų ir fetos salotos su avinžirniais
„Bonduelle“ nuotr./Pomidorų ir fetos salotos su avinžirniais
„Bonduelle“ nuotr./Pomidorų ir fetos salotos su avinžirniais
Susmulkinus jie keliauja į dubenėlį. Laikas viską gardinti avinžirniais.
„Bonduelle“ nuotr./Pomidorų ir fetos salotos su avinžirniais
Šlakelis aliejaus taip pat nepamaišys.
„Bonduelle“ nuotr./Pomidorų ir fetos salotos su avinžirniais
Tuomet druska.
„Bonduelle“ nuotr./Pomidorų ir fetos salotos su avinžirniais
Ir pipiriukai.
„Bonduelle“ nuotr./Pomidorų ir fetos salotos su avinžirniais
Finalinė nata – pesto padažas
„Bonduelle“ nuotr./Pomidorų ir fetos salotos su avinžirniais
Sumaišome ir...skanaus!