Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 13

Pomidorų salotos su rytietiškais prieskoniais, feta ir granatų sėklomis

Kai Lietuvoje sunoksta pomidorai, retas kuris sugeba jais greitai pasisotinti! Visiškai neprieštaraučiau, jei šviežių pomidorų užkandžiai ir salotos ant stalo būtų ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei. Patiekalų su šviežiais pomidorais arsenalas – neišsemiamas, svarbu šaldytuve visada turėti šviežios mocarelos, fetos ir tyro alyvuogių aliejaus.
Pomidorų salotos su zaataru, feta ir granatų sėklomis
Pomidorų salotos su zaataru, feta ir granatų sėklomis / Nidos Degutienės nuotr.

Jei norėtumėte paįvairinti pomidorų salotų geografiją, kviečiu pasigaminti salotas, kurias specialiai Australijos kulinarinių madų sekėjams sukūrė čia itin mėgstamas šefas Yotam Ottolenghi. Tie, kurie susipažinę su „Ottolengiškais“ skoniais žino, jog gaminant pagal šio meistro receptus, patiekalai visuomet pavyksta ir gerokai sužavi savo paprastumu ir unikaliu skonių balansu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas