Praktiški patarimai, kaip gardžiai iškepti kiaulienos kepsnį su kauliuku

Savaitgalis artėja, važiuojame į gamtą! O gal pamėginkime ką nors kitaip? Net jeigu visą gyvenimą kepėte tik šašlykus, naujas grilio sezonas įpareigoja išmokti ką nors naujo!
„Norfos“ vyr. mėsininkas Dainius Bartošius
„Norfos“ vyr. mėsininkas Dainius Bartošius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Lietuviai – konservatyvūs žmonės ir labai ištikimi tradicijoms, tad naujovių prisibijo – gal nepavyks, gal nepatiks... Tačiau prekybos tinklo „Norfa“ vyr. mėsininkas Dainius Bartošius ragina nebijoti ir išmėginti tą pačią kiaulienos sprandinę išsikepti kitaip. Šį kartą nusipirkti ją su kauliuku – kepsniukai ne tik pavyks, bet ir pavergs jūsų bei visų ragaujančių skrandžius.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./„Norfos“ vyr. mėsininkas Dainius Bartošius
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./„Norfos“ vyr. mėsininkas Dainius Bartošius

Vaizdo reportaže D.Bartošius ne tik papasakos, kaip užmarinuoti ir išsikepti mėsą, bet ir parodys visą kepimo procesą.

Marinatui reikės tik aliejaus, maltų juodųjų pipirų bei baziliko. Druską meistras siūlo berti pačioje pabaigoje – prieš dedant mėsytę ant grotelių. Pasūdyti galite ir jau iškeptus kepsniukus.

Smagaus jums žiūrėjimo, drąsaus išmėginimo ir gardaus valgymo!

VIDEO: Grilyje kepta kiaulienos sprandinė su kauliuku

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis