Lietuviai – konservatyvūs žmonės ir labai ištikimi tradicijoms, tad naujovių prisibijo – gal nepavyks, gal nepatiks... Tačiau prekybos tinklo „Norfa“ vyr. mėsininkas Dainius Bartošius ragina nebijoti ir išmėginti tą pačią kiaulienos sprandinę išsikepti kitaip. Šį kartą nusipirkti ją su kauliuku – kepsniukai ne tik pavyks, bet ir pavergs jūsų bei visų ragaujančių skrandžius.
Vaizdo reportaže D.Bartošius ne tik papasakos, kaip užmarinuoti ir išsikepti mėsą, bet ir parodys visą kepimo procesą.
Marinatui reikės tik aliejaus, maltų juodųjų pipirų bei baziliko. Druską meistras siūlo berti pačioje pabaigoje – prieš dedant mėsytę ant grotelių. Pasūdyti galite ir jau iškeptus kepsniukus.
Smagaus jums žiūrėjimo, drąsaus išmėginimo ir gardaus valgymo!