Reikės:
- 2 prancūziškų batonų;
- 250g tarkuotos mocarelos;
- 250g tarkuotos dešros („Daktariškos“) arba smulkiai kubeliais pjaustyto kumpio („Panevėžio“ filė);
- 4 v.š. pomidorų padažo;
- 2 v.š. majonezo;
- Picos prieskonių.
Gamyba:
Prancūziškus batonus supjaustome maždaug trijų pirštų storio riekėmis. Iš vidaus iškrapštome minkštimą palikdami ploną dugną.
Į dubenį dedame tarkuotą mocarelą, dešrą, pomidorų padažą, majonezą, pagardiname picos prieskoniais ir gerai išmaišome. Gauta mase įdarome „šulinėlius“. Kepame 170 laipsnių karščio orkaitėje apie 15min. Papuošiame ir patiekiame.
Skanaus Jums linki Aurimėlis!