Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Prancūziško batono „šulinėliai“ su picos skonio įdaru

Greitas, skanus ir abejingų nepaliekantis užkandis. Patiks visiems, o ypač mažiesiems smaližiams.
Prancūziško batono „šulinėliai“ su picos skonio įdaru
Prancūziško batono „šulinėliai“ su picos skonio įdaru / „Aurimėlio virtuvės“ nuotr.
Temos: 2 Pica Užkandis

Reikės:

  • 2 prancūziškų batonų;
  • 250g tarkuotos mocarelos;
  • 250g tarkuotos dešros („Daktariškos“) arba smulkiai kubeliais pjaustyto kumpio („Panevėžio“ filė);
  • 4 v.š. pomidorų padažo;
  • 2 v.š. majonezo;
  • Picos prieskonių.

Gamyba:

Prancūziškus batonus supjaustome maždaug trijų pirštų storio riekėmis. Iš vidaus iškrapštome minkštimą palikdami ploną dugną.

Į dubenį dedame tarkuotą mocarelą, dešrą, pomidorų padažą, majonezą, pagardiname picos prieskoniais ir gerai išmaišome. Gauta mase įdarome „šulinėlius“. Kepame 170 laipsnių karščio orkaitėje apie 15min. Papuošiame ir patiekiame.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas
Reklama
Jasonas Stathamas perima „World of Tanks“ tankų vado vaidmenį „Holiday Ops 2025“ renginyje
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos