Prancūziško batono „šulinėliai“ su picos skonio įdaru

Greitas, skanus ir abejingų nepaliekantis užkandis. Patiks visiems, o ypač mažiesiems smaližiams.
Prancūziško batono „šulinėliai“ su picos skonio įdaru
Prancūziško batono „šulinėliai“ su picos skonio įdaru / „Aurimėlio virtuvės“ nuotr.
Temos: 2 Pica Užkandis

Reikės:

  • 2 prancūziškų batonų;
  • 250g tarkuotos mocarelos;
  • 250g tarkuotos dešros („Daktariškos“) arba smulkiai kubeliais pjaustyto kumpio („Panevėžio“ filė);
  • 4 v.š. pomidorų padažo;
  • 2 v.š. majonezo;
  • Picos prieskonių.

Gamyba:

Prancūziškus batonus supjaustome maždaug trijų pirštų storio riekėmis. Iš vidaus iškrapštome minkštimą palikdami ploną dugną.

Į dubenį dedame tarkuotą mocarelą, dešrą, pomidorų padažą, majonezą, pagardiname picos prieskoniais ir gerai išmaišome. Gauta mase įdarome „šulinėlius“. Kepame 170 laipsnių karščio orkaitėje apie 15min. Papuošiame ir patiekiame.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų