Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prekių pristatymas tą pačią dieną: TOP 5 prekių kategorijos Lietuvoje

Kai JAV gyventojai prieš beveik dešimtmetį pirmąkart išgirdo apie galimybę internetu užsakytas prekes gauti tą pačią dieną, tai skambėjo lyg milžiniška inovacija. Juk užsakytą prekę gauni vos už kelių valandų. Šiandien ši paslauga Lietuvoje prieinama gerokai greičiau – prekes iš įvairiausių parduotuvių didžiuosiuose miestuose galima gauti vos per pusvalandį.
Prekių pristatymas tą pačią dieną: TOP 5 prekių kategorijos Lietuvoje
Prekių pristatymas tą pačią dieną: TOP 5 prekių kategorijos Lietuvoje / Wolt nuotr.

Tarp populiariausių – vis dar maisto prekės

Nors maisto prekių pristatymo į namus paslaugas teikia daugelis didžiųjų prekybos centrų, kone greičiausiai jas pristato mobiliosios programėlės „Wolt“ kurjeriai.

Pristatymo laiką gerokai sutrumpino neseniai „Wolt“ pristatyta naujiena – tamsioji (ang. „dark store”) „Wolt Market“ parduotuvė. Šioje parduotuvėje parduodama daugiau nei 2000 maisto produktų ir kitų prekių, kurias kurjeriai Vilniaus Senamiesčio, Naujamiesčio, Užupio, Markučių, Naujininkų, Vilkpėdės, Žvėryno, Saltoniškių, Šnipiškių ir Kirtimų rajono gyventojams pristato per pusvalandį arba greičiau.

„Wolt“ programėlėje maisto prekių galima užsisakyti ne tik iš specializuotos „Wolt“ parduotuvės, bet ir iš tokių populiarių parduotuvių kaip „Rimi“, „Aibė“ ar iš labiau nišinių, ekologiškas ar ūkininkų prekes parduodančių parduotuvių „Ekomarket“, „LIVIN“ ar „ROOTS“.

Wolt nuotr./Prekių pristatymas tą pačią dieną: TOP 5 prekių kategorijos Lietuvoje
Wolt nuotr./Prekių pristatymas tą pačią dieną: TOP 5 prekių kategorijos Lietuvoje

Kurjeriai – į pagalbą švenčių metu

Su maisto prekių pristatymu į namus konkuruoja ir kita itin populiari kategorija – gėlės, puokštės ir kiti floristikos produktai.

Pastebima, kad šiomis paslaugomis dažniausiai naudojamasi norint pasveikinti kolegas, bičiulius ar artimuosius gimtadienių ar kitų švenčių proga. Tai itin patogu padaryti kurjerį iškvietus į solenizanto namus ar biurą – programėlėje „Wolt“ galima nurodyti sukaktuvininko adresą, telefono numerį ir dovana jį pasieks tiesiai iš kurjerio rankų.

Įdomu ir tai, kad floristikos parduotuvėse ir salonuose pastaruoju metu galima įsigyti ne tik standartinių puokščių. Sveikinant kolegas ar artimuosius vis dažniau pasirenkami ir mažiau tradiciniai sprendimai – vazoniniai augalai ar medeliai, iš augalų pagamintos interjero detalės, pavyzdžiui, samanų laikrodžiai ar jų paveikslai, ar gėlių kompozicijos dėžutėse.

Wolt nuotr./Prekių pristatymas tą pačią dieną: TOP 5 prekių kategorijos Lietuvoje
Wolt nuotr./Prekių pristatymas tą pačią dieną: TOP 5 prekių kategorijos Lietuvoje

Maisto prekės – ne tik žmonėms

Prekes pristatančiose programėlėse maisto prekių galima užsisakyti ne tik žmonėms, bet ir augintiniams.

Veterinarijos prekių parduotuvėse šeimininkai ras ne tik konservus ar sausą maistą šunims ir katėms, bet ir bus išgelbėti pasibaigus kraikui, maišeliams ar kitoms higienos bei valymo priemonėms. Kad augintiniai būtų ne tik sotūs, bet ir laimingi, čia nepamiršti ir skanėstai bei papildai.

Wolt nuotr./Prekių pristatymas tą pačią dieną: TOP 5 prekių kategorijos Lietuvoje
Wolt nuotr./Prekių pristatymas tą pačią dieną: TOP 5 prekių kategorijos Lietuvoje

Pirmoji pagalba kosmetinėje

Nėra nieko labiau erzinančio už paskutinį lašą mylimo kosmetikos produkto. Kad šis erzelis nesugadintų šventinės vakarienės ar pasimatymo, kosmetikos produktus galima gauti nepaliekant namų ir net greičiau nei per valandą.

„Wolt“ programėleje produktus galima užsisakyti iš tokių populiarių parduotuvių kaip „Douglas“, „Make Up Forever“, „Cascada“, „Inbeauty“ ar lietuviškos kosmetikos gamintojų „Uoga Uoga“.

Šios kategorijos prekės neretai tampa ir dovana. Dalis parduotuvių įsigyjant kvepalus ar kitas kosmetikos priemones, jas siūlosi supakuoti už jus, o programėlės gavėjo laukelyje nurodžius sukaktuvininko adresą, dovaną pristatys kurjeris.

Nebeveikia telefono įkroviklis? Kurjeris gali atvežti naują

Ir ne tik įkroviklį. Dabar kurjeriai į namus, biurą ar kitą reikiamą vietą pristato bet kokią smulkią buitinę techniką, mobiliuosius ir kompiuterių priedus ar net žaidimų kompiuterius.

Nors tarp populiariausių šios kategorijos prekių vis dar puikuojasi ausinės, užsisakyti galima ir išmanųjį laikrodį, kompiuterio pelę ar klaviatūrą, įkroviklius ir atminties korteles ar išorines baterijas. Tokia greito pristatymo paslauga neretai išgelbėja darbo metu: staiga sugedus kompiuterinei įrangai, ją be jokių pastangų galima pakeisti kita jau per artimiausią valandą.

Šių ir daugelio kitų prekių ieškokite mobiliojoje programėle „Wolt“ – ją parsisiųsti galite iš mobiliųjų programėlių parduotuvių „Google Play“ ir „Apple App Store“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas