Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Prireikė išlydyti šokoladą? Verta žinoti kelias svarbias taisykles

Kokybiškas šokoladas – nuostabus desertas be jokių papildomų priedų, tačiau jis dar ir svarbus daugybės skanėstų ingredientas. Ko gero, nesyk susidūrėte su receptu, kuriame paprasčiausiai nurodoma „išlydykite šokoladą“, tačiau jokių detalesnių instrukcijų nėra – tarsi tai būtų elementariausias veiksmas.
Figos su šokoladu
Figos su šokoladu / Vida Press nuotr.

Toli gražu! Šokoladas – gana kaprizingas produktas, kai kalba sukasi apie jo kaitinimą ir lydymą. O paversti jį skystu, tekančiu prireikia gana dažnai – tokio gali būti pilmama į tešlą ar nekeptą desertą, neretai jis tampa kitų desertų glajumi, jame pamirkomi cukatai, braškės, kiti vaisiai. O ką jau kalbėti apie tokį desertą, kaip šokolado fondiu. Tad ką vertėtų žinoti?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos