Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pupelių sriuba su pipirais ir kukurūzais

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Pupelių sriuba su pipirais ir kukurūzais
Pupelių sriuba su pipirais ir kukurūzais / Projekto partnerio nuotr.

Kiekis: 4 porcijos

Kalorijos: 120 kcal

Paruošimo laikas: 50 min.

Ingredientai:

  • „Vapeur“ garuose ruoštos baltosios pupelės, 425 ml, 1 skardinė
  • Kukurūzai, 425ml, 1/2 skardinės

  • Pipirai saldūs raudoni – 2 vnt.
  • Salierai – 1 stiebas
  • Svogūnas – 1 vnt.
  • Česnakai – 2 skiltelės
  • Petražolės – 3 šakelės
  • Lauro lapai – 2 vnt.
  • Raudonėliai (džiovinti) – 1 arbat. šaukšt.
  • Alyvuogių aliejus – 3 šaukštai
  • Druska – pagal skonį
  • Pipirai – pagal skonį

Paruošimo būdas

  1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir salierą, česnaką stambiai, pipirus nedideliais kubeliais.
  2. Pašildykite keptuvėje alyvuogių aliejų, apkepkite svogūną, salierą, pipirus ir česnaką. Paskui pasūdykite ir pabarstykite pipirais, ant mažos ugnies paruoškite daržoves iki minkštumo. Tada įdėkite raudonėlius ir viską permaišykite.
  3. Sudėkite pupeles į keptuvę, permaišykite su kitomis daržovėmis ir pašildykite. Sudėkite viską į puodą, įpilkite 700 ml vandens, jei reikia, įberkite druskos. Viską kepti ant silpnos ugnies.
  4. Kai vanduo taps karštas, bet dar neužvirs, suberkite kukurūzus ir užvirinkite. Įdėkite lauro lapus ir ant silpnos ugnies pavirkite dar 15-20 min.
  5. Pabaigoje išimkite lauro lapą ir pabarstę smulkiai pjaustytomis petražolėmis, pateikite sriubą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas