„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Purus ir drėgnas morkų pyragas: kiekvieno smaližiaus svajonė

Desertams atsispirti negalite, tačiau rūpinatės savo kūno linijomis? Prekybos tinklo „Maxima“ kulinarijos meistrai pranešime žiniasklaidai dalijasi receptu, skirtu kaip tik jums! Pasigaminkite šio puraus ir drėgno morkų pyrago ir jūsų diena kaip mat taps saldesnė.
Morkų pyragas
Morkų pyragas / Pranešimo aut. nuotr.

Ingredientai

  • 5 vnt. morkų;
  • 4 vnt. kiaušinių;
  • 150 g cukraus;
  • 120 g miltų;
  • 90 g sviesto;
  • 1 a. š. kepimo miltelių;
  • 0,2 g vanilės.

Kaip gaminti?

  1. Suplakite kiaušinius kartu su cukrumi.
  2. Morkas sutarkuokite smulkia trintuve, o sviestą ištirpinkite.
  3. Visus produktus suberkite į morkų masę, gerai išmaišykite ir supilkite į kepimo formą.
  4. Kepkite iki 50 minučių, iki 175 laipsnių kaitintoje orkaitėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“