Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pusryčiai į lovą – tiesiai iš restorano

Anksčiau juokais buvo populiaru sakyti: „Nori pusryčių į lovą? Miegok virtuvėje!“. Dabar viskas žymiai paprasčiau: užsimanius skaniai pradėti dieną, užtenka programėlės „Wolt“, kuri kelių mygtukų paspaudimu leis pusryčius užsisakyti tiesiai į lovą. Su bekontakčio pristatymo funkcija, tikrai savaitgalio šventei sukurti užteks užsakymą pasiimti iš už durų ir pusryčius nusinešti į lovą.
Pusryčiai į lovą – tiesiai iš restorano
Pusryčiai į lovą – tiesiai iš restorano / Partnerio nuotr.

Nepriklausomai nuo to, kada mėgstate keltis, šie 3 pusryčių restoranai Vilniuje pusryčių patiekalus į jūsų namus pristatys bet kuriuo dienos metu.

Partnerio nuotr./„Lola“
Partnerio nuotr./„Lola“

Klasikinė izraelietiška šakšuka iš restorano „Lola

Turbūt jau girdėjote apie žymųjį Izraelio pusryčių patiekalą, užkariaujanti ir lietuviškas virtuves. Šakšuka – tai pomidorų padaže kepti kiaušiniai, patiekiami su pitos duonele arba natūralaus raugo duoną. Tokią užsisakyti galite iš visą dieną pusryčius teikiančio restorano „Lola“, kurio meniu gausu ir kitų egzotiškų patiekalų, tarp kurių indiškas omletas bei turkiški kiaušiniai.

Partnerio nuotr./„Kavos eros“
Partnerio nuotr./„Kavos eros“

Saldumynų mėgėjams – varškėčiai iš „Kavos eros

„Kavos era“ – turbūt ilgiausiai Vilniuje veikiantis pusryčių restoranas, populiariuosius Benedikto kiaušinius, belgiškus vaflius ar klasikinį omletą teikiantis net iki 21 valandos. Jų meniu taip pat rasite ir mūsų pasirinktus purius varškėčius, pristatomus kartu su uogomis, jogurtu ir naminę primenančia uogiene.

Partnerio nuotr./„The Urban Garden“
Partnerio nuotr./„The Urban Garden“

Vegetariška pusryčių lėkštė (arba dėžutė) iš „The Urban Garden

Pusryčių ir pietų kavinė „The Urban Garden“ – karališkus pusryčius mėgstančių vegetarų ir veganų rojus, kiekvienoje lėkštėje sukuriantis stebuklą iš šviežių daržovių. Restorano meniu gausus visą dieną patiekiamų pusryčių – nuo naminės granolos ar ispaninio šalavijo sėklų pudingo smaližiams, iki įvairiais būdais ruoštų kiaušinių su namine raugo duona sūriau mėgstantiems pusryčiautojams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas