Nepriklausomai nuo to, kada mėgstate keltis, šie 3 pusryčių restoranai Vilniuje pusryčių patiekalus į jūsų namus pristatys bet kuriuo dienos metu.
Klasikinė izraelietiška šakšuka iš restorano „Lola“
Turbūt jau girdėjote apie žymųjį Izraelio pusryčių patiekalą, užkariaujanti ir lietuviškas virtuves. Šakšuka – tai pomidorų padaže kepti kiaušiniai, patiekiami su pitos duonele arba natūralaus raugo duoną. Tokią užsisakyti galite iš visą dieną pusryčius teikiančio restorano „Lola“, kurio meniu gausu ir kitų egzotiškų patiekalų, tarp kurių indiškas omletas bei turkiški kiaušiniai.
Saldumynų mėgėjams – varškėčiai iš „Kavos eros“
„Kavos era“ – turbūt ilgiausiai Vilniuje veikiantis pusryčių restoranas, populiariuosius Benedikto kiaušinius, belgiškus vaflius ar klasikinį omletą teikiantis net iki 21 valandos. Jų meniu taip pat rasite ir mūsų pasirinktus purius varškėčius, pristatomus kartu su uogomis, jogurtu ir naminę primenančia uogiene.
Vegetariška pusryčių lėkštė (arba dėžutė) iš „The Urban Garden“
Pusryčių ir pietų kavinė „The Urban Garden“ – karališkus pusryčius mėgstančių vegetarų ir veganų rojus, kiekvienoje lėkštėje sukuriantis stebuklą iš šviežių daržovių. Restorano meniu gausus visą dieną patiekiamų pusryčių – nuo naminės granolos ar ispaninio šalavijo sėklų pudingo smaližiams, iki įvairiais būdais ruoštų kiaušinių su namine raugo duona sūriau mėgstantiems pusryčiautojams.