Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 06

Pusryčių hitas viešbučiuose ir madinguose restoranuose: pabandę norėsite kartoti

Tiems, kas valgo pusryčius, kiaušiniai greta sumuštinių ar košių, turbūt yra dažniausias pasirinkimas. Tačiau gyvenime yra ne tik įprasta kiaušinienė. Kiaušinienės receptas, kuriuo šiandien dalijamės, jau daugelį metų yra pusryčių hitas viešbučiuose ir madinguose restoranuose.
Benedikto kiaušiniai
Benedikto kiaušiniai / Shutterstock nuotr.

Iš kiaušinių galima pasigaminti daug skanių dalykų. Ruošiame įvairių rūšių kiaušinienę, salotas, o švenčių ir vakarėlių proga juos įvairiai įdarome. Vasarą pietums patiekiame omletų su bulvėmis ar kitomis daržovėmis, tačiau vis dar retai gaminame plaktus virtus kiaušinius. Šie kiaušiniai, dar vadinami Benedikto kiaušiniais, yra tiesiog tobuli.

Jie puikiai tinka ant skrebučių, kaip priedas prie pupelių ir šparagų arba sriubose ir sultiniuose. Kaip gaminti tokius kiaušinius? Tai nėra sudėtinga – tiesiog užvirinkite vandenį su trupučiu druskos ir acto ir įmuškite žalią kiaušinį.

Puikūs pusryčiai ar popietinis užkandis – kiaušiniai ant skrebučio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi