08 03

Pušų spygliais gardinta paukštiena – ir namuose gimsta restorano jausmas

Vasarą geriausias laikas prisiruošti prieskoninių atsargų, tuomet kepiniai taps aromatingesni ir gardesni. Liepą pats metas pasirūpinti ir pušų spyglių druska. Ji pagaminama nesudėtingai, bet patiekalams suteikia išties ypatingą skonį. Vieną jų, obuolių sultyse keptą paukštieną, ir gardintą pušų spygliais, ir siūlome išmėginti.
Vištiena marinuota pušų spygliais
Vištiena marinuota pušų spygliais / Asmeninio arch.nuotr.

Jau išmėginę patikina, kad patiekalui spyglių druska suteikia ypatingo skonio ir aromato, o ir naudingų medžiagų juose apstu.

Patiekalui reikės:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis