„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Pyragas „ką turėjau, tą sudėjau“: rezultatas neįtikėtinas!

Kartais būna nepaskaičiuoju nuperkamų vaisių ir uogų kiekio, tai paskui tenka suktis iš padėties, kad jų neišmesti.? Šį kartą gavosi labai skanus, drėgnas ir aromatingas pyragas.
Pyragas su uogomis
Pyragas su uogomis / „Aurimėlio virtuvė“
Temos: 2 Receptai Pyragai

Reikės:

  • 3 kiaušinių;
  • 100 g cukraus;
  • 50 g aliejaus;
  • 200 g apelsinų džemo;
  • 100 g kefyro;
  • 200 g miltų;
  • 1 a.š. kepimo miltelių;
  • 4 bananų, šilauogių (~100g), aviečių (~125g).

Gamyba:

Į dubenį mušame kiaušinius, beriame cukraus ir išplakame iki purumo. Tuomet pilame aliejaus, kefyro ir sudedame apelsinų džemą. Išmaišome.

Tuomet dedame persijotus miltus su kepimo milteliais. Į tešlą įmaišome smulkintus bananus, šilauoges ir avietes. Į kepimo formą tiesiame kepimo popieriaus ir supilame tešlą.

Kepame 170 laipsnių karščio orkaitėje apie 40min.

P.S. Atvėsusį pyragą apliejau šokoladu ir papuošiau uogomis.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs