Pyragas „ką turėjau, tą sudėjau“: rezultatas neįtikėtinas!

Kartais būna nepaskaičiuoju nuperkamų vaisių ir uogų kiekio, tai paskui tenka suktis iš padėties, kad jų neišmesti.? Šį kartą gavosi labai skanus, drėgnas ir aromatingas pyragas.
Pyragas su uogomis
Pyragas su uogomis / „Aurimėlio virtuvė“
Temos: 2 Receptai Pyragai

Reikės:

  • 3 kiaušinių;
  • 100 g cukraus;
  • 50 g aliejaus;
  • 200 g apelsinų džemo;
  • 100 g kefyro;
  • 200 g miltų;
  • 1 a.š. kepimo miltelių;
  • 4 bananų, šilauogių (~100g), aviečių (~125g).

Gamyba:

Į dubenį mušame kiaušinius, beriame cukraus ir išplakame iki purumo. Tuomet pilame aliejaus, kefyro ir sudedame apelsinų džemą. Išmaišome.

Tuomet dedame persijotus miltus su kepimo milteliais. Į tešlą įmaišome smulkintus bananus, šilauoges ir avietes. Į kepimo formą tiesiame kepimo popieriaus ir supilame tešlą.

Kepame 170 laipsnių karščio orkaitėje apie 40min.

P.S. Atvėsusį pyragą apliejau šokoladu ir papuošiau uogomis.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų