Reikės:
- 500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos,
Įdarui:
- 300 g špinatų,
- 2 skiltelių česnako,
- 4 kiaušinių,
- žiupsnelio druskos,
- žiupsnelio maltų juodųjų pipirų,
- žiupsnelio malto muskato.
KAIP GAMINTI
Šaldytą tešlą atšildykite.
Špinatus nuplaukite ir nusausinkite.
Česnaką nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite įkaitintame svieste. Baigiant kepti, suberkite špinatų lapelius ir pakepinkite. Pagardinkite druska, pipirais ir maltu muskatu.
Kiaušinius kietai išvirkite ir smulkiai sukapokite. Sumaišykite su keptais špinatais.
Tešlą supjaustykite kvadratėliais. Ant kiekvieno dėkite po šaukštą įdaro, užlenkite kraštelį ir gerai užspauskite.
Pyragėlius sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 170 laipsnių orkaitėje 20–30 minučių.
Skanaus!