Pyragėliai su špinatais

Iškylaujant visada malonu užkąsti naminio maisto. Pyragėliai su įvairiais įdarais suteiks energijos ir pastiprins, o naudodami šaldytą tešlą jiems iškepti sugaišite visai nedaug laiko. Šiandien siūlome pyragėlių su špinatais receptą: juos labiausiai mėgsta į keliones pasiimti Vida ir Juozas. Skanaukite ir jūs!
Pyragėliai su špinatais
Pyragėliai su špinatais / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos,

Įdarui:

  • 300 g špinatų,
  • 2 skiltelių česnako,
  • 4 kiaušinių,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio maltų juodųjų pipirų,
  • žiupsnelio malto muskato.

KAIP GAMINTI

Šaldytą tešlą atšildykite.

Špinatus nuplaukite ir nusausinkite.

Česnaką nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite įkaitintame svieste. Baigiant kepti, suberkite špinatų lapelius ir pakepinkite. Pagardinkite druska, pipirais ir maltu muskatu.

Kiaušinius kietai išvirkite ir smulkiai sukapokite. Sumaišykite su keptais špinatais.

Tešlą supjaustykite kvadratėliais. Ant kiekvieno dėkite po šaukštą įdaro, užlenkite kraštelį ir gerai užspauskite.

Pyragėlius sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 170 laipsnių orkaitėje 20–30 minučių.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis