„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Rimti kepiniai: pyragai ir pyragėliai su mėsa. 12 receptų

Išgirdę žodį „pyragas“ dažnas pirmiausiai pagalvojame apie saldumyną – gal obuolių, gal morkų, o gal dar kokį kitą mėgstamą kepinį. Tačiau pyragus galima kepti ir rimtiems pietums ar vakarienei, ypač, kai jie įdaryti mėsa su įvairiausiais priedais. Pyragams tinka ir vištiena, ir kalakutiena, ir kiauliena ar jautiena, rinkitės pagal tai, ką turite šaldytuve ar kas labiausiai vilioja parduotuvės vitrinoje!
Mėsos pyragas iš Australijos
Mėsos pyragas iš Australijos / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Su paukštiena:

Pyragas su kalakutiena
Receptas: Pyragas su kalakutiena
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.8 / 33
Receptas
Ingredientai
Kalakutiena: 400.00 g (maltos)
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (tryniai)
Grybai: 150.00 g
Kopūstai: 300.00 g
Porai: 1.00 vnt.
Svogūnai: 2.00 vnt.
Morkos: 1.00 vnt.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Sojų padažas: 10.00 ml (šlakelis)
Kaip gaminti
  1. Maltą mėsą pagardinkite mėgstamais prieskoniais, druska, pipirais ir apkepkite keptuvėje.
  2. Sudėkite smulkintas daržoves, tarkuotą kopūstą, porą, svogūnus, grybus, morką, viską apkepus pagardinkite sojų padažu.
  3. Į atvėsusią masę įmaišykite kiaušinių trynius ir gerai viską išmaišykite.
  4. Šiek tiek pakočiokite sluoksniuotos tešlos lakštą, dėkite jį į skardą išklotą kepimo popieriumi, sudėkite įdarą ir uždengus kitu tešlos lakštu gerai užspauskite kraštus. Aptepkite kiaušinio plakiniu, galima pabarstyti sezamo sėklomis.
  5. Kepti 35 min. 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Patiekite šaltą.
Suskleisti
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vištiena ir kopūstu
Receptas: Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vištiena ir kopūstu
6 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.9 / 11
Receptas
Ingredientai
Vištiena: 500.00 g (šlaunelių mėsos be odos ir kaulo)
Kopūstai: 1.00 vnt. (6 apvirti lapai)
Lašinukai: 50.00 g (sūdytų arba rūkytų)
Vynas: 50.00 ml (baltojo sauso)
Pienas: 500.00 ml
Sviestas: 50.00 g
Miltai: 3.00 valg. š.
Parmezano sūris: 100.00 g (tarkuoto)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Alyvuogių aliejus: 3.00 valg. š. (kepimui)
Vištienos prieskoniai: 0.30 arbat. š.
Kaip gaminti

1. Vištieną supjaustykite stambiais kubeliais. Įberkite vištienos prieskonių ir druskos pagal skonį. Gerai išmaišykite.

2. Lašinukus smulkiai sukapokite ir apkepinkite šlakelyje alyvuogių aliejaus. Sudėkite vištieną ir apskrudinkite ant aukštos kaitros. Tada sumažinkite kaitrą, supilkite vyną ir 5 minutes patroškinkite.

3. Verdančiame vandenyje pakaitinkite kopūstą ir nuimkite 6 lapus (jei kopūstas didelis – tuomet 3 lapus ir perpjaukite juos per pusę). Į juos suvyniokite vištieną.

4. 6 tešlos lakštus išdėliokite ant stalo ir kiekvieno lakšto vieną pusę įpjaukite kas 2 cm išilgai. Ant neįpjautos tešlos pusės dėkite kopūsto lape įvyniotą vištieną ir uždenkite įpjauta tešlos lakšto puse. Kraštus užlipdykite ir suformuokite pyragėlius.

 

5. Pyragėlius sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir patepkite kiaušinio trynių plakiniu. Kepkite iki 160°C įkaitintoje orkaitėje 15–20 minučių, kol gražiai paruoduos.

6. Prikaistuvyje išlydykite sveistą ir suberkite miltus. Šluotele nuolat maišykite, kol liks tirštos konsistencijos trupiniai. Supilkite pieną ir šluotele nuolat gerai maišykite bei kaitinkite iki vientisos blizgios bešamelio padažo konsistencijos. Suberkite parmezano sūrį ir darsyk išmaišykite.

7. Pyragėlius patiekite su bešamelio-parmezano padažu.

Suskleisti
Pyragėliai su  vištiena  ir žirneliais
Receptas: Pyragėliai su vištiena ir žirneliais
6 asmenims
Pagaminsite per 2 val. 20 min.
3.6 / 19
Receptas
Ingredientai
Miltai: 300.00 g (kvietiniai)
Sviestas: 60.00 g (tirpintas)
Mielės: 7.00 g (sausos)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Cukrus: 1.00 valg. š.
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Pienas: 3.00 valg. š.
Aliejus: 1.00 arbat. š. (skardai patepti)
Vištiena: 3.00 vnt. (2-3 kumpeliai - įdarui)
Šaldyti žirneliai: 100.00 g (įdarui)
Vištienos sultinys: 1.00 vnt. (šaukštas - įdarui)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (įdarui)
Kaip gaminti

1. Miltus išsijokite į dubenį, suberkite mieles, supilkite tirpintą pravėsusį sviestą, cukrų, druską, išplaktus kiaušinius, kambario temperatūros pieną ir užminkykite tešlą. Palikite valandai, kad pakiltų.

2. Vištienos kumpelius išvirkite pasūdytame vandenyje, atvėsinkite ir sumalkite.

3. Suberkite atitirpintus žirnelius, įberkite druskos, pipirų, supilkite sultinį ir išmaišykite.

4. Pakilusią tešlą išminkykite ir iškočiokite. Lakštą supjaustykite kvadratėliais, ant kiekvieno krėskite po šaukštą įdaro, sulenkite trikampiu, apspaudykite kraštus ir palikite pusvalandį, kad pakiltų.

5. Pyragėlius sudėkite į kepimo popieriumi išklotą ir aliejumi išteptą skardą, aptepkite plaktu kiaušiniu ir pašaukite į 200 laipsnių orkaitę 30–40 minučių.

Knyga „Kasdienė ir šventinė duona“
Knyga „Kasdienė ir šventinė duona“

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Kasdienė ir šventinė duona“, kulinarė Asta Žvikevičienė.

Suskleisti

Su kiauliena, aviena, jautiena ir veršiena:

Mėsos ir grybų pyragas
Receptas: Mėsos ir grybų pyragas
4 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
3.2 / 6
Receptas
Ingredientai
Faršas: 500.00 g (kiaulienos)
Svogūnai: 2.00 vnt.
Morkos: 1.00 vnt.
Sūris: 50.00 g (tarkuotas fermentinis)
Grybai: 1.00 st. (konservuoti)
Aliejus: 2.00 valg. š.
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Čiobreliai: 1.00 žiupsnelis (malti)
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Pienas: 1.00 st. (0,5 st.)
Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla: 250.00 g (tinka ir mielinė)
Kaip gaminti

1. Tešlą atšildykite, iškočiokite ir įklokite į išardomą kepimo skardą. Tešlą įklokite taip, kad uždengtumėte ir kraštus. Faršą apkepkite su smulkintais svogūnais, morkomis ir grybais, pagardinkite žolelėmis, pipirais ir druska.

2. Į pravėsusį faršą suberkite tarkuotą fermentinį sūrį ir išmaišykite. Sudėkite faršo mišinį ant tešlos. Kiaušinius išplakite su pienu, paskaninkite pipirais, druska, žolelėmis ir užpilkite ant faršo. Pyragą kepkite 200 laipsnių orkaitėje 25–30 minučių.

Knyga „Viskas iš faršo“
Knyga „Viskas iš faršo“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Viskas iš faršo“, kulinarė Asta Žvikienė

Suskleisti
Pyragas su mėsos kukuliais
Receptas: Pyragas su mėsos kukuliais
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 20 min.
4.1 / 14
Receptas
Ingredientai
Miltai: 300.00 g
Kefyras: 100.00 ml
Sviestas: 100.00 g
Malta mėsa (paruošta kotletams kepti) 400.00 g
Aliejus: 50.00 ml
Paprikos: 225.00 g (po pusę geltonos, raudonos ir žalios paprikos)
Cukinijos: 1.00 vnt.
Salierai: 1.00 vnt. (stiebas)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Sūris: 150.00 g
Manai: 1.00 valg. š.
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Grietinė: 50.00 g
Kaip gaminti

1. Iš miltų, kefyro ir sviesto išminkykite tešlą, iš jos iškočiokite laštą, įklokite į kepimo indą ir subadykite.

2. Iš maltos mėsos padarykite kukulius, apvoliokite manų kruopose, apkepkite keptuvėje ir sudėkite ant tešlos.

3. Daržoves supjaustykite ir pakepinkite keptuvėje. Įberkite prieskonių bei apibarstykite tarkuotu sūriu. Kiaušinį suplakite su grietine ir užpilkite ant viršaus, kepkite apie 40 minučių.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Suskleisti
Pyragas „Porco Rosso“ su kapota kiauliena
Receptas: Pyragas „Porco Rosso“ su kapota kiauliena
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
3.2 / 9
Receptas
Ingredientai
Miltai: 400.00 g (tešlai)
Cukrus: 2.00 valg. š. (tešlai)
Druska: 1.00 arbat. š. (tešlai)
Mielės: 5.00 g (tešlai)
Aliejus: 100.00 g (augalinio arba sviesto; tešlai)
Pienas: 100.00 ml (tešlai)
Kiauliena: 500.00 g (įdarui)
Majonezas: 1.00 valg. š. (įdarui)
Garstyčios: 2.00 valg. š. (įdarui)
Juodieji pipirai: 0.50 arbat. š. (arba pagal skonį; įdarui)
Rozmarinai: 1.00 arbat. š. (kapotų; arba pagal skonį; įdarui)
Kiaušiniai: 1.00 vnt. (įdarui)
Pomidorai: 2.00 vnt. (įdarui)
Kaip gaminti

Pagaminkite tešlą:

1. Inde sumaišykite miltus, mieles, cukrų, druską.

2. Kambario temperatūros sviestą arba augalinį aliejų sumaišykite su miltų mišiniu. Pilkite pieną ir viską gerai išminkykite.

3. Paruoštą tešlą dėkite į šaltą vietą „pailsėti“.

Pagaminkite įdarą:

1. Kiaulieną supjaustykite nedideliais kubeliais, berkite prieskonius, dėkite majonezą, garstyčias. Išmaišykite. Paruoštą masę apkepinkite keptuvėje ant vidutinės temperatūros įkaitintame aliejuje.

Formuokite pyragą:

1. Pravėsus įdarui, iš tešlos iškočiokite du lakštus. Pirmąjį lakštą dėkite į kepimo formą, ant lakšto dėkite mėsos įdarą, pomidorus. Ant viršaus dėkite antrąjį tešlos lakštą.

2. Paruoštą pyragą tepkite kiaušiniu ir dėkite kepti į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę. Pyragą kepame apie 40 min.

3. Pjaustykite ketvirčiais arba aštuntadaliais ir tiekite su trinta sriuba arba sultiniu.

Suskleisti
Tešlos pyragėliai su aviena „Empanado“
Receptas: Tešlos pyragėliai su aviena „Empanado“
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
3.0 / 2
Receptas
Ingredientai
Aviena: 500.00 g
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š.
Pomidorų pasta: 2.00 valg. š.
Actas: 2.00 valg. š.
Kuminai: 2.00 arbat. š.
Aitrioji paprika: 1.00 arbat. š.
Raudonėliai: 1.00 arbat. š.
Druska: 1.00 arbat. š.
Paprikos: 2.00 vnt. ((1 žalia, 1 raudona))
Svogūnai: 1.00 vnt.
Alyvuogės: 1.00 vnt. ((po 1 vnt. į pyragėlį))
Kaip gaminti
  1. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejų, sudėkite avieną ir ją apkepkite. Į tą pačią keptuvę suberkite ir likusius susmulkintus ingredientus (išskyrus alyvuoges).
  2. Viską gerai išmaišykite ir patroškinkite apie 15 minučių. Baigus troškinti leiskite įdarui atvėsti. Dėkite jį į iškočiotos tešlos apskritimus, taip pat pridėkite ir po vieną alyvuogę.
  3. Pyragėlius pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 15 minučių, kol jie įgaus auksinį atspalvį.

Receptas iš kaledos.borjomi.lt

Suskleisti
Pyragas su raugintais kopūstais ir faršu
Receptas: Pyragas su raugintais kopūstais ir faršu
4 asmenims
Pagaminsite per 2 val.
2.8 / 13
Receptas
Ingredientai
Mielės: 30.00 g (tešlai)
Alyvuogių aliejus: 3.00 valg. š. (tešlai)
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (trynys ir vienas aptepimui - tešlai)
Druska: 1.00 žiupsnelis (tešlai ir įdarui)
Cukrus: 1.00 žiupsnelis (tešlai ir įdarui)
Pienas: 1.00 st. (tešlai)
Miltai: 2.00 st. (2 - 2,5 - tešlai)
Faršas: 400.00 g (jautienos - įdarui)
Svogūnai: 2.00 vnt. (įdarui)
Aliejus: 3.00 valg. š. (įdarui)
Kopūstai: 300.00 g (300 - 400 rauginti - įdarui)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti - įdarui)
Muskatas: 1.00 žiupsnelis (maltas - įdarui)
Kmynai: 1.00 žiupsnelis (įdarui)
Prieskoniniai žalumynai: 10.00 g (žiupsnelis džiovintų - įdarui)
Kaip gaminti

1. Pusę stiklinės pieno pašildykite ir jame ištirpinkite mieles. Įberkite šaukštelį cukraus, gerai išmaišykite ir uždengę leiskite pakilti 15 minučių. Į didesnį dubenį suberkite miltus (2 stiklines), supilkite pašildytą pieną, įmuškite kiaušinio trynį, įberkite druskos, aliejaus ir užminkykite tešlą. Jei tešla per minkšta ir limpa prie rankų, įberkite dar miltų. Tešlą uždenkite ir leiskite pakilti šiltoje vietoje 20–30 minučių.

2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite faršą su vienu smulkintu svogūnu, paskaninkite prieskoniais, pipirais ir druska. Kitoje keptuvėje apkepkite smulkintą svogūną, sudėkite raugintus kopūstus, užberkite šiek tiek cukraus ir troškinkite (jei mažai skysčio, galite įpilti vandens ar sultinio) apie 15 minučių.

3. Tešlą padalykite į dvi dalis, pakočiokite ir išklokite kepimo popieriumi padengtą formą. Tada sudėkite faršą, ant viršaus paskleiskite raugintus kopūstus ir užklokite tešla. Pyragui leiskite 15 minučių pakilti formoje. Tada viršų aptepkite plaktu kiaušiniu ir pabarstykite kmynais. Kepkite 160 laipsnių orkaitėje 40–50 minučių, kol gražiai parus. Iškeptą dar karštą pyragą aptepkite šaltu vandeniu, kad suminkštėtų viršus.

Knyga „Viskas iš faršo“
Knyga „Viskas iš faršo“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Viskas iš faršo“, kulinarė Asta Žvikienė

Suskleisti
Veršienos pyragas
Receptas: Veršienos pyragas
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 20 min.
3.3 / 6
Receptas
Ingredientai
Veršiena: 500.00 g (kumpis)
Morkos: 2.00 vnt.
Salierai: 1.00 vnt. (stiebas)
Bulvės: 2.00 vnt.
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Svogūnai: 2.00 vnt.
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Špinatai: 2.00 sauja (švieži)
Citrinos: 1.00 vnt.
Sviestas: 2.00 valg. š.
Kaip gaminti
  1. Mėsą nuplaukite, sumalkite. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Nuskustas bulves, morkas, saliero stiebą sutarkuokite. Daržoves sukrėskite į dubenį su malta mėsa, sudėkite kiaušinių trynius, įberkite druskos, pipirų. Įmaišykite išplaktus kiaušinių baltymus.
  2. Špinatus nuplaukite, susmulkinkite. Keptuvėje išlydykite sviestą. Sudėkite špinatus, apšlakstykite citrinų sultimis ir kelias minutes patroškinkite. Išgriebusi iš keptuvės saikingai apibarstykite druska, išmaišykite.
  3. Į aliejumi išteptą formą sudėkite pusę maltos mėsos ir daržovių masės, tolygiai paskirstykite ant indo dugno. Ant viršaus sukrėskite troškintus špinatus, sukrėsite likusią mėsos ir daržovių masę. Dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 40 minučių. Supjaustykite gabalėliais.
Suskleisti
Maltos veršienos ir daržovių pyragas
Receptas: Maltos veršienos ir daržovių pyragas
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.9 / 15
Receptas
Ingredientai
Bulvės: 2.00 vnt. (didelės)
Morkos: 2.00 vnt.
Salierai: 1.00 vnt. (0,5 gumbo)
Veršiena: 400.00 g (400 - 500 maltos)
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Aliejus: 3.00 valg. š.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Prieskoniniai žalumynai: 1.00 valg. š. (smulkinti pagal skonį)
Kaip gaminti

1. Bulves, morkas, svogūną ir saliero gumbą smulkiai sutarkuokite ir sumaišykite su faršu, kiaušinių tryniais, pipirais, druska ir žolelėmis.

2. Baltymus išplakite ir atsargiai įmaišykite į paruoštą faršą. Kepimo formą apšlakstykite aliejumi, sudėkite faršą, išlyginkite ir kepkite 170 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.

Knyga „Viskas iš faršo“
Knyga „Viskas iš faršo“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Viskas iš faršo“, kulinarė Asta Žvikienė

Suskleisti
Mėsos pyragas su morkų plutele
Receptas: Mėsos pyragas su morkų plutele
4 asmenims
Pagaminsite per 55 min.
3.9 / 17
Receptas
Ingredientai
Morkos: 3.00 st. (tarkuotų burokine tarka - morkų plutelei)
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (2 - 3 - morkų plutelei)
Miltai: 4.00 valg. š. (riešutų arba paprastų - morkų plutelei)
Muskatas: 1.00 arbat. š. (1/4 malto - morkų plutelei)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį - morkų plutelei ir įdarui)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį - morkų plutelei ir įdarui)
Imbieras: 1.00 vnt. (po 2 cm tarkuotos šaknies - morkų plutelei ir įdarui)
Faršas: 300.00 g (300 - 400 mėgstamo neriebaus - įdarui)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (trintų raudonųjų pipirų - įdarui)
Kalendros: 1.00 arbat. š. (pagal skonį - įdarui)
Porai: 1.00 vnt. (2 valg. š. džiovinto arba pusė puodelio smulkinto - įdarui)
Džiovinti pomidorai: 10.00 vnt. (3 - 4 valg. š. saulėje džiovintų arba rūkytos paprikos - įdarui)
Kmynai: 1.00 valg. š. (įdarui)
Petražolės: 1.00 sauja (saujelė smulkintų arba krapų - įdarui)
Kaip gaminti
  1. Sutarkuokite morkas burokine tarka, nusunkite sultis, jei jų bus. Į morkas įkulkite kiaušinius, sudėkite likusius ingredientus ir viską išmaišykite.
  2. Sukrėskite visą masę į apvalią kepimo formą (puikiai tinka atsegama torto forma), morkomis aplipinkite formos kraštus, tolygiai paskirstykite ant formos dugno.
  3. Dėkite formą su morkomis į orkaitę, įkaitintą iki 170 laipsnių temperatūros, ir kepkite, kol vidurys bus nebešlapias, t.y. apie 20-25 minutes. Jei pradės svilti krašteliai, pridenkite formą kepimo popieriumi ar kepimo folija.
  4. Kol kepa pagrindas pasiruoškite įdarui skirtus mėsos kukuliukus. Į faršą sudėkite visus prieskonius, smulkintus saulėje džiovintus pomidorus ar rūkytą papriką, žalumynus. Viską gerai išminkykite ir suformuokite nedidelius kukuliukus.
  5. Išimkite iš orkaitės morkų pagrindą, ant jo sudėkite kukuliukus ir dėkite atgal į orkaitę kepti apie 25-30 minučių. Pjaustykite ketvirčiais ir tiekite su šviežiomis salotomis, agurkų ir pomidorų mišraine.

Receptas iš tinklaraščio KEISTAI PAPRASTA

Suskleisti
Mėsos pyragas iš Australijos
Receptas: Mėsos pyragas iš Australijos
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 6
Receptas
Ingredientai
Jautiena: 500.00 g (maltos)
Aliejus: 2.00 valg. š.
Svogūnai: 1.00 vnt. (smulkiai supjaustyto)
Jautienos sultinys: 2.00 puodelis
Pomidorų pasta: 2.00 valg. š.
Vorčesterio padažas: 1.00 valg. š.
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Raudonėliai: 0.50 arbat. š.
Muskatas: 1.00 žiupsnelis
Krakmolas: 3.00 valg. š.
Kiaušiniai: 1.00 vnt. (išplakto)
Kaip gaminti

1. Orkaitę įkaitinkite iki 220 laipsnių karščio. Kol ji kais, keptuvėje iki rudumo ant aliejaus pakepinkite jautieną su svogūnais. Įpilkite sultinį, įdėkite pomidorų pastą, Vorčesterio padažą, prieskonius. Užvirinkite ir uždengę palaikykite ant mažos ugnies apie 10 minučių. Krakmolą išmaišykite ketvirtadalyje puodelio vandens iki tyrės konsistencijos. Supilkite į mėsos mišinį ir išmaišykite.

2. Kepimo formą išklokite tešlos lakštais, suminkykite tarpus, kad neliktų plyšelių ir kraštuose pakaktų tešlos „uždaryti“ mėsos įdarą.

3. Įdėkite įdarą, jį išlyginkite ir uždenkite tešla iš viršaus, kad pyrage neliktų plyšių. Jungimosi vietas gerai sulipdykite.

4. Pyrago paviršiuje šakute išdurkite skylučių ir pašaukite pyragą į orkaitę.

5. Po 15 minučių pyragą išimkite, aptepkite viršų plaktu kiaušiniu ir pašaukite pyragą dar 20 minučių į orkaitę 180 laipsnių temperatūroje. Jei reikia, kepkite ir ilgiau – kol tešla apskrus iki aukso spalvos.

6. Pyragą pjaukite gabalėliais ir patiekite su daržovių salotomis.

Suskleisti

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs