Vieno geriausių Lietuvos šefų, Liutauro Čepracko, ko gero, pristatyti nereikia: jis baigė pasaulinio garso kulinarines studijas, patirties sėmėsi „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintuose Ispanijos restoranuose. Energija trykštantis virtuvės meistras vieną po kito kuria projektus: „Gastronomika“, „Meat Steak House“, „Ramenas ir pagaliukai“... O šiais metais Gero maisto akademija, kuriai priklauso per šimtą profesionalų, L.Čepracko kulinarinį loftą „Gastronomika“ paskelbė geriausiu Lietuvos restoranu. Straipsnyje „Geriausias tarp geriausių“ Liutauras pasakoja apie savo kelionę į geriausiųjų Olimpą.
Mėgstate Tailando virtuvę? Planuojate susikrauti atostogų lagaminą ir apsilankyti Bankoke? Puiku! Jūsų dėmesiui straipsnis „Tailando virtuvės ambasadorius“. Jame tailandietiškos virtuvės ambasadorius šefas McDangas dalijasi savo žiniomis ir populiariais receptais.
Su didžiuliu malonumu vėl kalbame apie lietuvišką virtuvę. Straipsnio „Grąžinti pagarbą lietuviškam stalui“ pašnekovas – restorano „Sweet Root“ vadovas Sigitas Žemaitis. Su juo žurnalas kalbasi apie naują projektą – knygą „Proud of Lithuania. A Fairytale by Sweet Root“, kuria siekiama grąžinti pagarbą lietuviškam stalui, o pirmiausia – lietuviškam ingredientui, nuo kurio viskas ir prasideda.
Dar viena „Gero skonio“ pašnekovė – Loreta Želnienė. Jaukius „Namus be gliuteno“ įkūrusi moteris pabrėžia, kad jos varomoji jėga – ne verslas. Visų pirma tai – pagalba sau ir kitiems panašių sunkumų patiriantiems žmonėms. Kai į priekį veda tokia idėja, nebaugina ir įtemptas darbas: su aušra pradėti dieną, iki pat vėlyvo vakaro kepti, kurti, bendrauti su klientais...
Žurnalo komanda didžiuojasi, kad ir į Lietuvą jau atkeliavo „World Class“ barmenų meistrystė! 2017-ųjų „World Class“ Baltijos šalių nugalėtoju tapęs sostinės baro „Apoteka“ barmenas Vainius Balčaitis žurnalo puslapiuose pasakoja apie savo kelionę į čempionatą Meksikoje, atskleidžia, kas yra „World Class“ ir kodėl 2017-aisiais Lietuva buvo įtraukta į autoritetingiausio barmenų profesionalumo čempionato žemėlapį.
Čia paminėti tik keletas naujausio numerio pašnekovų. Versdami puslapį po puslapio rasite dar daugybę pasakojančių, rekomenduojančių ir apibendrinančių specialistų.