„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
10 18

Rudens TOP patiekalas: kepti moliūgai su avinžirniais ir dešrelėmis

Moliūgai visada madoje! Sakykit ką norit, tai tikri daržovių karaliai! Patiekalų iš moliūgų (kaip ir iš cukinijų) tikrai niekada nebus per daug, o ir nuo populiarumo pjedestalo nulipti jie tikrai nežada. Moliūgai yra vienos tų daržovių, kurios kepant karamelizuojasi ir saldėja, o tai suteikia patiekalams ypatingą skonį, jau nekalbant apie spalvą!
Kepti moliūgai su avinžirniais ir dešrelėmis
Kepti moliūgai su avinžirniais ir dešrelėmis / Nidos Degutienės nuotr.

Moliūgų, kaip žinia, yra visokių, skirtingiems patiekalams tinka vis kitokios jų rūšys. Vieni labiausiai tinka sriuboms, nes natūraliai sutirština masę, kiti idealūs kepimui, nes suminkštėja per protingą laiką ir gražiai karamelizuojasi. Taip pat yra tokių moliūgų, kuriuos smagu sutarkuoti ir kepti blynelius. O dar kitus iškepus šakute galima sukedenti tarsi makaronus...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“
Reklama
„Energus“ dviratininkų komandos įkūrėjas P.Šidlauskas: kiekvienas žmogus tiek sporte, tiek versle gali daugiau