Moliūgų, kaip žinia, yra visokių, skirtingiems patiekalams tinka vis kitokios jų rūšys. Vieni labiausiai tinka sriuboms, nes natūraliai sutirština masę, kiti idealūs kepimui, nes suminkštėja per protingą laiką ir gražiai karamelizuojasi. Taip pat yra tokių moliūgų, kuriuos smagu sutarkuoti ir kepti blynelius. O dar kitus iškepus šakute galima sukedenti tarsi makaronus...
10 18
Rudens TOP patiekalas: kepti moliūgai su avinžirniais ir dešrelėmis
Moliūgai visada madoje! Sakykit ką norit, tai tikri daržovių karaliai! Patiekalų iš moliūgų (kaip ir iš cukinijų) tikrai niekada nebus per daug, o ir nuo populiarumo pjedestalo nulipti jie tikrai nežada. Moliūgai yra vienos tų daržovių, kurios kepant karamelizuojasi ir saldėja, o tai suteikia patiekalams ypatingą skonį, jau nekalbant apie spalvą!
Pranešti klaidą
Sėkmingai išsiųsta
Dėkojame už praneštą klaidą