Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laimos receptas: mūsų pamiršti, o senelių kasdien kepti ruginių miltų blynai

Ar kada ragavote ruginių miltų blynų? Jie paperka iš karto savo sodriu ir išraiškingu skoniu. O jei dar juos paraugintumėt, kaip darydavo mūsų močiutės... Šiandien siūlome išmėginti skaitytojos Laimos atsiųstą ypatingų blynų receptą.
Ruginiai blynai
Ruginiai blynai / Laimos Kulikajevienės nuotr.

Ruginių miltų blynams reikės:

  • 200 g ruginių miltų,
  • 1 valg. š. kvietinių miltų,
  • 1 kiaušinio,
  • 0,5 arb. š. druskos,
  • 1 valg. š. cukraus,
  • saujelės razinų,
  • 200 ml pieno.

Gaminimas:


Visus produktus, išskyrus razinas, išplakti iki vienalytės grietinės tirštumo masės. Pabaigoje suberti nuplautas razinas. Kepti keptuvėje su trupučiu aliejaus apie 2 minutes iš abiejų pusių. Patiekti su medumi.

Dėkojame Laimai K. už receptą! Kviečiame ir Jus dalyvauti konkurse ir laimėti gardžių „Piemenėlio“ produktų rinkinį!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais