Saldžiai aštrūs traškūs vištos sparneliai. Valgysit, kol neliks nė vieno!

Kepti vištų sparneliai – vienas tų patiekalų, kuriuos pradedi valgyti ir negali sustoti. Ir net nesvarbu, jog lipnūs tampa ir pirštai, ir skruostai. Kviečiame vėl patirti tą valgymo malonumą. O jei iškepsite sparnelių daug, įtraukite į puotą ir visą būrį kitų valgytojų!
Kepti vištų sparneliai
Kepti vištų sparneliai / Vida Press nuotr.

Ingredientai:

  • 2 kg vištų sparnelių.
  • ¼ stiklinės balzaminio acto;
  • ¼ stiklinės medaus;
  • ¼ stiklinės mėgstamo aštraus padažo.

Gaminimas:

1. Balzaminį actą, medų bei aštrų padažą sumaišykite dubenyje.

2. Vištų sparnelius įkaitintame grilyje apkepkite apie 15 minučių, tuomet juos ištepkite padažu ir apverskite.

3. Tepkite padažu ir vartykite juos tol, kol sparneliai pasieks norimą traškumą bei spalvą – priklausomai nuo kaitros ir sparnelių dydžio, tai užtruks dar 15–20 min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų