Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saldžiai aštrūs traškūs vištos sparneliai. Valgysit, kol neliks nė vieno!

Kepti vištų sparneliai – vienas tų patiekalų, kuriuos pradedi valgyti ir negali sustoti. Ir net nesvarbu, jog lipnūs tampa ir pirštai, ir skruostai. Kviečiame vėl patirti tą valgymo malonumą. O jei iškepsite sparnelių daug, įtraukite į puotą ir visą būrį kitų valgytojų!
Kepti vištų sparneliai
Kepti vištų sparneliai / Vida Press nuotr.

Ingredientai:

  • 2 kg vištų sparnelių.
  • ¼ stiklinės balzaminio acto;
  • ¼ stiklinės medaus;
  • ¼ stiklinės mėgstamo aštraus padažo.

Gaminimas:

1. Balzaminį actą, medų bei aštrų padažą sumaišykite dubenyje.

2. Vištų sparnelius įkaitintame grilyje apkepkite apie 15 minučių, tuomet juos ištepkite padažu ir apverskite.

3. Tepkite padažu ir vartykite juos tol, kol sparneliai pasieks norimą traškumą bei spalvą – priklausomai nuo kaitros ir sparnelių dydžio, tai užtruks dar 15–20 min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Netikėtai didelis gyventojų susidomėjimas naujomis, efektyviomis šildymo priemonėmis ir dotacijomis
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?