Kiekis: 4 porcijos
Kalorijos: 88 kcal
Paruošimo laikas: 20 min.
Ingredientai:
- Greipfrutas – 2 vnt.
- Ananasas – 400 g
- „Vapeur“ garuose ruoštos žaliosios šparaginės pupelės, 400g, 1 pakuotė
- Čili Pipirai – 2 vnt.
- Citrina – 1 vnt.
- Alyvuogių aliejus – 3 šaukštai
- Druska – pagal skonį
- Pipirai – Pagal skonį
Paruošimo būdas
- Nulupkite greipfrutą, kiekvieną jo skiltelę supjaustykite į 2-3 dalis.
- Taip pat nulupkite ananasą ir supjaustykite jį plonais žiedeliais.
- Alyvuogių aliejuje pakepkite ananasą, ankštines pupeles, nepjaustytus čili pipirus, supjaustytą petražolę. Kai iki pupelių paruošimo bus likę maždaug 10min., įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
- Salotas išdėliokite sluoksniais. Ananasas, pupelės, ananasas, pupelės, greipfrutas. Visa tai papuoškite aštriaisiais pipirais,ant viršaus užpilkite nedidelį kiekį citrinų sulčių.
Rekomendacijos:
Tam, kad greitai nuvalytumėte ananasą, pirmiausia nupjaukite jo viršų, o vėliau supjaustykite aštriu peiliu į 4 dalis. Paskui nuo kiekvienos dalies nupjaukite žievę, kartu nupjaudami ploną sluoksnį minkštimo.