Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Salotos su ananasu, pupelėmis ir greipfrutu

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Salotos su ananasu, pupelėmis ir greipfrutu
Salotos su ananasu, pupelėmis ir greipfrutu / Projekto partnerio nuotr.

Kiekis: 4 porcijos

Kalorijos: 88 kcal

Paruošimo laikas: 20 min.

Ingredientai:

  • Greipfrutas – 2 vnt.
  • Ananasas – 400 g
  • „Vapeur“ garuose ruoštos žaliosios šparaginės pupelės, 400g, 1 pakuotė
  • Čili Pipirai – 2 vnt.
  • Citrina – 1 vnt.
  • Alyvuogių aliejus – 3 šaukštai
  • Druska – pagal skonį
  • Pipirai – Pagal skonį

Paruošimo būdas

  1. Nulupkite greipfrutą, kiekvieną jo skiltelę supjaustykite į 2-3 dalis.
  2. Taip pat nulupkite ananasą ir supjaustykite jį plonais žiedeliais.
  3. Alyvuogių aliejuje pakepkite ananasą, ankštines pupeles, nepjaustytus čili pipirus, supjaustytą petražolę. Kai iki pupelių paruošimo bus likę maždaug 10min., įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
  4. Salotas išdėliokite sluoksniais. Ananasas, pupelės, ananasas, pupelės, greipfrutas. Visa tai papuoškite aštriaisiais pipirais,ant viršaus užpilkite nedidelį kiekį citrinų sulčių.

Rekomendacijos:

Tam, kad greitai nuvalytumėte ananasą, pirmiausia nupjaukite jo viršų, o vėliau supjaustykite aštriu peiliu į 4 dalis. Paskui nuo kiekvienos dalies nupjaukite žievę, kartu nupjaudami ploną sluoksnį minkštimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai