Reikės:
- 1 dėžutė „Bonduelle Inspiration“ bolivinės balandos,
- 1 dėžutė „Bonduelle Inspiration“ žaliųjų žirnelių,
- 1 agurkas,
- smulkintų smidrų,
- ½ raudonojo svogūno,
- druskos ir pipirų (pagal skonį),
- alyvuogių aliejaus (keli v.š.),
- Dižono garstyčių (1 a.š.).
Gaminimas:
Pirmiausiai supjaustykite griežinėliais agurką. Tuomet susmulkinkite smidrus (padalinkite smidrą į tris dalis).
Į keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite smidrus ir apibarstykite druska. Kepkite, kol šiek tiek suminkštės.
Paruoškite padažą salotoms: sumaišykite alyvuogių aliejų su Dižono garstyčiomis, druska ir pipirais.
Į atskirą salotų dubenį sudėkite susmulkintą agurką, paruoštus smidrus, supjaustytą svogūną. Pagardinkite bolivine balanda.
Laikas ir žaliesiams žirneliams! Sudėjus žirnelius ant salotų užpilkite jau paruoštą padažą ir gerai išmaišykite. Skanaus!