Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 13

Šašlykų kepimo gidas: 9 dažniausiai daromos klaidos

Norint iškepti skanų šašlyką, būtina kokybiška mėsa ir geras marinatas. Bet tai dar ne viskas – kepimo procese svarbu dar keli dalykai, jų nesilaikant galima sugadinant ir geriausią mėsą, ir marinatą.
Šašlykai
Šašlykai / 123RF.com nuotr.

Daugiau apie šašlykų kepimą

Štai devynios klaidos, kurias daro kone kiekvienas šašlykų mėgėjas.

Klaida Nr. 1: Tiesiai iš šaldytuvo

Kepdami šaltą mėsą prailginate kepimo laiką. Be to, kyla pavojus, kad kepama mėsa neiškeps tolygiai.

Prieš kepant reikia palaikyti kepamą maistą 30 minučių kambario temperatūroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas