„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Savaitgaliui – „drūti“ lietuviški pusryčiai

Ką lietuviai valgo pusryčiams? Tikrai ne skrebutį su džemu ar kruasaną, kaip kokie prancūzai. Mes mėgstame rimtesnį maistą. Juk po darbo savaitės vis tiek miegosite ilgai, o link 12 artėjantys pusryčiai jau primena pietus. O po tokių pusryčių jau galima ir kalnus versti! Tad skanaus!
Lietuviški pusryčiai
Lietuviški pusryčiai / 15min nuotr.

Reikės:

  • 25 g sviesto,
  • 3 pievagrybių,
  • 2 lengvai rūkytų dešrelių,
  • 40 g šoninės,
  • 20 g paprikos,
  • 3 vyšninių pomidoriukų,
  • 200 g konservuotų pomidorų ,
  • 5 g čili paprikos,
  • 30 g pomidorų pastos,
  • 2 kiaušinių,
  • druskos ir pipirų pagal skonį,
  • 10 g kietojo sūrio,
  • 2 g čiobrelių,
  • 10 g petražolių.

Kaip pasigaminti šiuos išskirtinius pusryčius, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Savaitgaliui – „drūti“ lietuviški pusryčiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“