Šefo receptas: šventinis jautienos kepsnys su iš debesų nusileidusia bulvių koše

Ko reikia šventėms? Tikrai ne mišrainėmis nukrauto stalo, o tiesiog vieno gero patiekalo, kuris pasotina ir suteikia malonų pasitenkino jausmą. Šefas Vylius Blauzdavičius siūlo pasigaminti jautienos kepsnį su keptomis daržovėmis ir debesies lengvumo bulvių koše.

Virtuvės guru prisipažįsta – šventinis laikotarpis jam prasideda gerokai anksčiau – nuo gruodžio 1-osios. Tad progų kurti naujus ir prisiminti senus gerus receptus – daugybė. Šiandien gaminamas jautienos kepsnys ypatingas tuo, kad puikiam rezultatui reikia labai mažai pastangų ir tai tikrai patiks visiems. Žinoma, reikalingi kokybiški produktai, tad jei norite išgauti kremišką ir lyg nuo debesies nusileidusią bulvių košę bei sodrų sultinį, Vylius rekomenduoja rinktis savo jau daug metų naudojamus patikrintos kokybės DVARO produktus.

Spaudžiam startą ir gražaus švenčių laukimo!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų