Pakaunės kurortas šiandien poilsiautojus ir turistus traukia ne tik nuostabiais pušynais ir pašonėje tekančiu Nemunu – viena po kitos besikuriančios gurmaniško maisto vietos taip pat nelieka neįvertintos.
Su Vytautu kalbamės apie tai, kas pastūmėjo imtis verslo, kokia yra jų šeimos restorano koncepcija, koks patiekalas atnešė didžiausią sėkmę bei kodėl čia nėra laukiami visi lankytojai?
Restoranėlyje Jolanta ir Vytautas patys daro viską.
„Mes aptarnaujame klientus, kepame, skaičiuojame, pilstome, šnekame, kuriame koncepcijas ir tai, ką sugalvojame, bandome įvilkti į realybės rėmus. Tai nėra restoranas – šis žodis savyje jau turi didelį svorį, be to, restorane galioja tam tikros taisyklės. Čia taisykles mes kuriame patys. Pavyzdžiui, pavargsti. Kam perduoti savo nuovargį klientui?
Visada turime galimybę užsidaryti, kai to nuovargio, jaučiame, jau pradedame nebepaslėpti. Tai nėra lengvas darbas. Kaip vienas tiekėjas mums pasakė – aha, nelengva sau pinigus uždirbt? Tikrai – nelengva. Bet mums svarbiausia tai, ką gauname atgal. Visada sakome, kad tame 51 proc. yra hobis. O jeigu norite gauti pinigų – restoranas yra ne ta vieta. Nebent tai turite daryti kitais principais nei mes“, – įžvalgomis dalijasi Vytautas.