„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
09 14

Šermukšnių uogienė nustebins skoniu: ne tik gardu, bet ir sveika!

Ruduo – šermukšnių metas. Šios uogos yra labai vertingos ir naudingos sveikatai, tad jei dar niekada neragavote, metas tai padaryti.
Šermukšnių uogienė
Šermukšnių uogienė / Shutterstock nuotr.

Svarbu paminėti, kad šermukšniai švieži yra labai rūgštūs ir kartūs, todėl dažniau naudojami perdirbti, pavyzdžiui, kaip uogienės, sirupai ar džiovinti uogos. Perdirbus uogas, jos išlieka maistingos, tačiau dėl tam tikrų perdirbimo būdų gali prarasti dalį naudingų medžiagų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“