Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šildantis čili troškinys, kurį papildo vienas neįprastas ingredientas

Vėstant orams geriausiai sušildo tinkamai paruoštas maistas. Bene pirmoje šio sąrašo vietoje - čili troškinys. Kaip jį pasigaminti, pademonstruos virtuvės šefas Reinis.
Čili troškinys
Čili troškinys / 15min nuotr.

Reikės:

  • aliejaus kepimui,
  • kelių juostelių rūkytos kiaulienos šoninės,
  • 1 didelio raudonojo svogūno,
  • 1 morkos,
  • 1 saliero stiebo,
  • 1 nedidelės paprikos,
  • 300 ml konservuotų pomidorų,
  • 500 g jautienos faršo,
  • 4 čili pipiriukų,
  • po žiupsnelį druskos ir pipirų,
  • 1 valg. š. pomidorų pastos,
  • 1 pomidoro,
  • po 1 skardinę konservuotų baltųjų ir raudonųjų pupelių,
  • po saujelę svogūnų laiškų ir petražolių,
  • 2 skiltelių česnako,
  • tarkuoto kietojo sūrio patiekimui.

Kaip gaminti šį troškinį, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reoportaže.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai