2024 12 22

Silkės kelionė per pasaulį: kaip ją valgo švedai, lenkai ir vokiečiai?

Silkė – viena iš universaliausių žuvų, mėgstama ir ruošiama įvairiais būdais visame pasaulyje. Kiekviena šalis turi savitas tradicijas, pritaikytas vietiniam skoniui, klimatui ir kultūrai. Pasidairėme, ką gi kaimynai daro kitaip?
Sumuštiniai su silke
Sumuštiniai su silke / Shutterstock nuotr.

Štai keletas būdų, kaip silkė ruošiama skirtingose šalyse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
LEA kviečia seną katilą keisti nauju šilumos siurbliu. Pasinaudojus skiriamomis dotacijomis galima sutaupyti net iki 90 proc. šilumos siurblio kainos
Reklama
6 Juodkalnijos perlai – kurį kurortą rinksitės jūs?
Reklama
Geras regėjimas be akinių ir kontaktinių lęšių – tik 699 Eur abiems akims, operaciją atliekant Vilniaus klinikoje „Naujas regėjimas“
Reklama
Gyvenimas ant upės kranto – Nemuno vingyje iškilo 38 sklypų kvartalas „Druskininkų slėnis“