„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Skaniau nebūna: glazūruota lašiša su šilkiniais bulvinukais

Labai skanus patiekalas, kuris tiks ir Jūsų šventiniam stalui.? Greita, sotu ir skanu!
Glazūruota lašišos filė su „bulvinukais“
Glazūruota lašišos filė su „bulvinukais“ / „Aurimėlio virtuvės“ nuotr.
Temos: 2 Receptai Lašiša

Reikės:

  • Apie 1 kg lašišos filė be odos;
  • Druskos, mairūno, citrinpipirių;
  • BBQ granatų glazūros;
  • Sezamo sėklų.

Gaminimas:

Lašišos filė supjaustome į kepsnius (4-5vnt), pagardiname druska, citrinpipiriais, mairūnu. Dedame į kepimo indą ir kepame 170 laipsnių karščio orkaitėje apie 15min. Dar karštą lašišą paglazūruojame, pabarstome sezamo sėklomis.

Bulvinukams reikės:

  • 1 kg virtų ir maltų bulvių;
  • 60 g miltų;
  • 60 g krakmolo;
  • 1 kiaušinio;
  • Druskos.

Gaminimas:

Visus ingredientus sudedame į dubenį ir išminkome tešlą. 30min leidžiam pastovėti.

Tuomet ant miltais pabarstyto stalo kočiojame piršto storio dešreles, pjaustome nedideliais gabaliukais.

Puode užverdame pasūdytą vandenį, sudedame „bulvinukus“ ir verdame pora minučių nuo iškilimo į paviršių.

O paskui apmaišome su norimu padažu.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“