Reikės:
- Apie 1 kg lašišos filė be odos;
- Druskos, mairūno, citrinpipirių;
- BBQ granatų glazūros;
- Sezamo sėklų.
Gaminimas:
Lašišos filė supjaustome į kepsnius (4-5vnt), pagardiname druska, citrinpipiriais, mairūnu. Dedame į kepimo indą ir kepame 170 laipsnių karščio orkaitėje apie 15min. Dar karštą lašišą paglazūruojame, pabarstome sezamo sėklomis.
Bulvinukams reikės:
- 1 kg virtų ir maltų bulvių;
- 60 g miltų;
- 60 g krakmolo;
- 1 kiaušinio;
- Druskos.
Gaminimas:
Visus ingredientus sudedame į dubenį ir išminkome tešlą. 30min leidžiam pastovėti.
Tuomet ant miltais pabarstyto stalo kočiojame piršto storio dešreles, pjaustome nedideliais gabaliukais.
Puode užverdame pasūdytą vandenį, sudedame „bulvinukus“ ir verdame pora minučių nuo iškilimo į paviršių.
O paskui apmaišome su norimu padažu.
Skanaus Jums linki Aurimėlis!