Rasa dalinasi gardaus užkandžio receptu: skanutėliai marinuoti mocarelos kąsneliai

Užtruksite vos kelias minutes, bet vėliau mėgausitės tikra palaima!
Marinuota mocarela
Marinuota mocarela / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

  • mocarelos,
  • 100 ml alyvuogių aliejaus,
  • 30 ml citrinų sulčių,
  • po šaukštelį kapotų petražolių, krapų, raudonėlių,
  • pagal skonį nutarkuotų citrinos žievelių,
  • druskos,
  • rožinių pipirų.

Kaip gaminti:

1. Iš nurodytų produktų paruoškite marinatą. Juo apliekite į stiklainiuką sudėtą kubeliais pjaustytą mocarelą.

2. Palaikykite per naktį šaldytuve, valgykite su šiltos traškios itališkos duonos riekelėmis.

Skanaus!

Turite savo mėgstamą patikrintą receptą? Dalinkitės, siųskite gyvenimas@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis