„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Sluoksniuota vištienos mišrainė iš „Aurimėlio virtuvės“: skanesnės neragavote!

Puikiai papuošianti šventinį stalą, soti ir skani mišrainė.? Mišrainę gaminkite dieną prieš valgant, kad susidraugautų skoniai. Aš ją gaminau 22 cm skersmens torto formoje.
Sluoksniuota vištienos mišrainė iš „Aurimėlio virtuvės“
Sluoksniuota vištienos mišrainė iš „Aurimėlio virtuvės“ / „Aurimėlio virtuvės“ nuotr.

Reikės:

  • 300 g konservuotų pievagrybių;
  • 2 virtų morkų;
  • 200 g fermentinio sūrio;
  • 4-5 vnt. marinuotų agurkų;
  • 500 g rūkytos arba keptos vištienos;
  • 3 virtų bulvių;
  • 300 g majonezo;
  • 1 v.š. garstyčių;
  • Druskos, pipirų.

Gamyba:

Torto formą išklojame maistine plėvele. Į dubenį dedame majonezą, šaukštą garstyčių, beriame druskos ir pipirų. Išmaišome. Šiuo majonezu pertepsime kiekvieną mišrainės sluoksnį.

Ant formos apačios dedame konservuotus pievagrybius galvutėmis į apačią. Sudedame virtas ir per smulkią burokinę tarką tarkuotas morkas. Tarkuotą fermentinį sūrį. Smulkiai pjaustytus marinuotus agurkus. Kubeliais pjaustytą rūkytą arba keptą vištieną. Galiausiai dedame smulkiai pjaustytas virtas bulves. Mišrainę dedame į šaldytuvą. Patiekiant išverčiame į lėkštę, kad pievagrybiai būtų viršuje. Papuošiame.

P.S. Kiekvieną sluoksnį tepame pagardintu majonezu.

Bulves ir morkas verdame kaip baltai mišrainei su lupenomis.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“