Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smaguriams – vaflių skanėstai

Vienus vaflius teks patiems išsikepti, o kitus, pirktinius, tik pertepti, paskaninti nurodytais gardumynais. Pagausinkime saldžių akimirkų, gerai? Tik jauskime saiką, kitaip mus geriau nei rėmuo grauš sąžinė ir treniruoklis, stovintis kampe.
Vafliai su šokoladiniu padažu ir skrudintais riešutais
Vafliai su šokoladiniu padažu ir skrudintais riešutais / Astos Černės nuotr.

Taip pat skaitykite: Gardi idėja mažiesiems – skrudintos mocarelos lazdelės su „Cheetos“ kukurūzais 

Šokoladiniai vafliukai
Receptas: Šokoladiniai vafliai su riešutais
6 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.7 / 45
Receptas
Ingredientai
Vafliai (28 x 14 cm): 7.00 vnt.
Žemės riešutų sviestas: 230.00 g
Šokoladas: 250.00 g (po 100 g juodojo ir pieninio – pertepti ir 50 g juodojo – viršui aptepti)
Grietinėlė: 250.00 ml (35–36 proc. riebumo)
Lazdynų riešutai: 100.00 g (70 g kepintų ir smulkintų riešutų pertepti ir 30 g viršui pabarstyti)
Kaip gaminti
  1. Į dubenėlį sudėkite kvadratėliais sulaužytą juodąjį ir pieninį šokoladą. Ištirpinkite ant garų vonelės arba mikrobangų krosnelėje. Sudėkite riešutų sviestą ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Supilkite grietinėlę ir suplakite elektriniu plaktuvu, kol gausite tirštą kremą.
  2. Suberkite į kremą kepintus ir smulkintus lazdynų riešutus ir išmaišykite.
  3. Pertepkite vaflius paruoštu kremu. Suvyniokite į maistinę plėvelę, paslėkite ir palaikykite šaldytuve per naktį.
  4. Išimkite vaflius iš šaldytuvo, išvyniokite iš maistinės plėvelės. Supjaustykite gabalėliais. Kiekvieno gabalėlio viršų apliekite tirpintu juoduoju šokoladu ir apibarstykite kepintais bei smulkintais lazdynų riešutais. Palaukite, kol sustings, ir patiekite. Skanaus!
Suskleisti
Vaflių tortas su obuoliais
Receptas: Vaflių tortas su obuoliais
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
4.6 / 11
Receptas
Ingredientai
Kiaušiniai: 4.00 vnt.
Miltai: 175.00 g
Druska: 1.00 žiupsnelis
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Sviestas: 125.00 g (minkštas)
Cukrus: 180.00 g
Citrinos: 1.00 vnt.
Pienas: 150.00 ml
Grietinėlė: 250.00 ml
Vanilinis cukrus: 1.00 arbat. š.
Grietinėlės standiklis: 1.00 vnt.
Vanilė: 1.00 vnt. (ankštis)
Obuoliai: 500.00 g
Sultys: 100.00 ml (obuolių)
Kalvadosas: 2.00 valg. š.
Cinamonas: 1.00 arbat. š.
Miltelinis cukrus: 1.00 žiupsnelis
Kaip gaminti

1. Kiaušinių trynius ir baltymus atskirkite. Baltymus plakite tol, kol susidarys standžios putos. Miltus, žiupsnelį druskos ir kepimo miltelius sumaišykite. Sviestą išsukite su 100 g cukraus ir nuo citrinos nutarkuotomis žievelėmis. Įmaišykite kiaušinių trynius. Į miltų mišinį įmaišykite pieną. Masę sudėkite į sviestą su tryniais ir gerai išsukite. Palengva įmaišykite išplaktus baltymus.

2. Įkaitintoje vaflinėje iškepkite vaflius.

3. Grietinėlę išplakite su vaniliniu cukrumi ir standikliu. Masę sudėkite į konditerinį indą su antgaliu.

4. Vanilės ankštį perpjaukite išilgai. Obuolius nulupkite, supjaustykite skiltelėmis ir sudėkite į puodą. Užpilkite 1–2 šaukštais iš citrinos išspaustų sulčių, obuolių sultimis, 50 g cukraus, įmeskite vanilės ankštį. Užvirinkite ir virkite apie 10 minučių, kol obuoliai suminkštės, bet neištiš. Baigdami virti vanilės ankštį išgriebkite, supilkite kalvadosą, išmaišykite ir nukaiskite. Atvėsinkite.

5. Likusį cukrų sumaišykite su cinamonu. Vaflius apibarstykite milteliniu cukrumi. Ant kiekvieno užspauskite grietinėlės, uždėkite po sluoksnį obuolių masės, apibarstykite cukrumi su cinamonu. Taip padarykite keturių vaflių tortą. Patiekite po 30 minučių.  

Knyga „Vaisiai“
Knyga „Vaisiai“

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Vaisiai“

Suskleisti
Belgiški vafliai
Receptas: Belgiški vafliai
10 asmenims
Pagaminsite per 2 val.
3.0 / 257
Receptas
Ingredientai
Mielės: 15.00 g (sausos)
Vanduo: 250.00 ml (šiltas)
Miltai: 420.00 g
Druska: 5.00 g
Pienas: 250.00 ml
Sviestas: 115.00 g (tirpintas)
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (dideli)
Vanilinis cukrus: 1.00 arbat. š.
Kaip gaminti
  1. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite sausas mieles ir šiltą vandenį. Atkreipkite dėmesį, kad vanduo būtų tik šiltas, o ne karštas, nes per karštas vanduo mieles padarys neaktyvias ir ruošiama tešla neiškils. Atidėkite dubenėlį su mielėmis ir vandeniu į šalį.
  2. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus ir druską. Supilkite į mišinį ištirpusias mieles ir sumaišykite. Supilkite pieną, tirpintą ir iki kambario temperatūros atvėsintą sviestą, kiaušinių trynius ir vanilinį cukrų (galite naudoti ir vanilės ekstraktą; tokiu atveju įpilkite jo perpus mažiau). Išplakite iki vientisos masės.
  3. Kitame dubenyje iki standžių putų išplakite kiaušinių baltymus.
  4. Įmaišykite baltymus į paruoštą tešlą. Palikite pastovėti apie 30–60 min. šiltoje vietoje, kol tešlos tūris padidės kone dvigubai.
  5. Pasiruoškite vaflių keptuvę: ištepkite gabalėliu sviesto ir įkaitinkite. Priklausomai nuo vaflių keptuvės dydžio, supilkite ir tolygiai paskleiskite apie ½–1 puodelį tešlos. Paskirstyti tešlą labai patogu mentele ar kitu plokščiu įrankiu. Uždarykite vaflinę ir kepkite pagal instrukcijas, kol vafliai bus gražios aukso spalvos.
  6. Kad iškepti vafliai, kol iškepsite juos visus, neatvėstų, laikykite juos iki maždaug 110 ˚C temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Kai tik iškepsite visus vaflius, sudėkite į lėkštę ir nedelsiant patiekite su norimu padažu ar net keliais padažais – kad kiekvienas galėtų susikurti savo svajonių vaflių skonį.

PASIŪLYMAI VAFLIŲ PADAŽAMS:

Suskleisti
Vafliai su ledais ir karameliniu padažu
Receptas: Vafliai su ledais ir karameliniu padažu
5 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
4.0 / 48
Receptas
Ingredientai
Cukrus: 200.00 g
Vanduo: 60.00 ml
Grietinėlė: 190.00 ml (riebi)
Sviestas: 60.00 g
Vanilinis cukrus: 1.00 arbat. š.
Druska: 5.00 g
Ledai (keli kaušeliai mėgstamų): 100.00 g
Kaip gaminti
  1. Į prikaistuvį ar keptuvę suberkite cukrų ir supilkite vandenį. Nemaišydami kaitinkite ant vidutinio stiprumo ugnies, kol cukrus ištirps. Tuomet padidinkite liepsną ir virkite, toliau nemaišydami masės. Virkite apie 5–7 min., t. y. tol, kol cukraus masė taps tamsios gintaro spalvos.
  2. Nuimkite nuo ugnies prikaistuvį ir išmaišykite grietinėlę. Būkite atsargūs, nes, pradėjus pilti grietinėlę, masė ims burbuliuoti. Sirupas yra karštas, todėl būkite atsargūs ir nenusideginkite.
  3. Įmaišykite į masę sviestą, vanilinį cukrų ir druską. Palikite atvėsti, tuomet supilstykite į sandariai uždaromus stiklainėlius.
  4. Ant šiltų vaflių dėkite po kaušelį mėgstamų ledų ir gausiai apšlakstykite karameliniu padažu. Patiekite nedelsiant.

VAFLIŲ TEŠLOS RECEPTĄ RASITE ČIA. 

Suskleisti
Vafliai su vyšnių uogiene
Receptas: Vafliai su vyšnių uogiene
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
0.0 / 0
Receptas
Ingredientai
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Sviestas: 50.00 g
Druska: 1.00 žiupsnelis
Vanilinis cukrus: 1.00 žiupsnelis
Cukrus: 2.00 arbat. š. (2 - 3 arbat. š.)
Pienas: 1.00 st.
Miltai: 250.00 g
Riebalai: 1.00 valg. š.
Vyšnių uogienė: 3.00 valg. š.
Kaip gaminti

1. Kiaušinių baltymus ir trynius atskirkite. Sviestą gerai ištrinkykite, įmaišykite trynius, įberkite druskos, truputį vanilinio cukraus, suberkite cukrų.

2. Į sviestą sukdami pamažu supilkite pieną, suberkite miltus. Palikite keliolika minučių.

3. Prieš kepdami į tešlą įmaišykite iki putų išplaktus baltymus. Įkaitintą vaflinę ištepkite riebalais, samčiu įpilkite tešlos ir iškepkite vaflius. Juos patiekite pabarstę milteliniu cukrumi, su vyšnių uogiene.  

Knyga „Uogos“
Knyga „Uogos“

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Uogos“

Suskleisti
Grikių miltų vafliai su karamelizuotomis kriaušėmis
Receptas: Grikių miltų vafliai su karamelizuotomis kriaušėmis
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
3.3 / 28
Receptas
Ingredientai
Miltai: 210.00 g (140 - grikių ir 70 kvietinių - grikių miltų vafliams)
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š. (grikių miltų vafliams)
Soda: 1.00 arbat. š. (grikių miltų vafliams)
Cinamonas: 2.00 valg. š. (1arbat. š. - grikių miltų vafliams ir 1 valg. š. - karamelizuotoms kriaušėms)
Druska: 1.00 žiupsnelis (grikių miltų vafliams)
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (grikių miltų vafliams)
Cukrus: 50.00 g (grikių miltų vafliams)
Pasukos: 625.00 ml (raugintų - grikių miltų vafliams)
Sviestas: 200.00 g (115 g - tirpinto - grikių miltų vafliams, gabalėlis kepimui ir 1 valg. š - karamelizuotoms kriaušėms)
Vanilės ekstraktas: 1.00 arbat. š. (grikių miltų vafliams)
Kriaušės: 2.00 vnt. (karamelizuotoms kriaušėms)
Rudasis cukrus: 50.00 g (karamelizuotoms kriaušėms)
Sultys: 2.00 valg. š. (citrinų - karamelizuotoms kriaušėms)
Medus: 2.00 valg. š. (karamelizuotoms kriaušėms)
Kaip gaminti

PARUOŠKITE KARAMELIZUOTAS KRIAUŠES

  1. Kriaušes nuplaukite, perpjaukite per pusę ir išpjaukite sėklalizdžius. Supjaustykite vidutinio storio skiltelėmis.
  2. Dubenėlyje sumaišykite cukrų, cinamoną, citrinų sultis ir medų.
  3. Į dubenėlį sudėkite kriaušių skilteles ir išmaišykite taip, kad visos apsiveltų mišiniu.
  4. Keptuvėje ištirpinkite šaukštą sviesto.
  5. Sudėkite kriaušių skilteles ir kepkite ant vidutinio dydžio ugnies, kartais pamaišydami, kol kriaušių skiltelės suminkštės, tačiau vis dar išlaikys savo formą.

IŠKEPKITE GRIKIŲ MILTŲ VAFLIUS

  1. Dubenyje sumaišykite grikių miltus, kvietinius miltus, kepimo miltelius, sodą, cinamoną ir druską. Atidėkite į šalį.
  2. Kiaušinių baltymus ir trynius atskirkite.
  3. Kiaušinių baltymus plakite elektriniu plaktuvu, kol susidarys minkštos putos. Po truputį berdami cukrų, plakite toliau, kol gausite standžias putas. Atidėkite į šalį.
  4. Kitame dubenyje elektriniu plaktuvu išplakite kiaušinių trynius, raugintas pasukas, tirpintą atvėsintą sviestą ir vanilės ekstraktą iki vientisos masės.
  5. Miltų mišinį suberkite į šį plakinį ir išmaišykite, kol neliks sausų miltų.
  6. Įmaišykite trečdalį plaktų baltymų. Tuomet sudėkite likusius du trečdalius ir lengvai išmaišykite. Nepermaišykite.
  7. Ištepkite vaflinę gabalėliu sviesto ir įkaitinkite pagal instrukcijas.
  8. Dėkite po samtį tešlos, išlyginkite paviršių ir toliau kepkite pagal instrukcijas, kol vafliai gražiai apskrus, taps sodriai rudos spalvos.
  9. Patiekite su karamelizuotomis kriaušėmis. Skanaus!

 

Suskleisti
Vafliai įdaryti dešrelėmis
Receptas: Vafliai įdaryti dešrelėmis
4 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
3.8 / 27
Receptas
Ingredientai
Vafliai 8.00 vnt.
Dešrelės 8.00 vnt.
Bulvės: 7.00 vnt. (vidutinio dydžio)
Pienas: 1.00 st.
Sviestas: 50.00 g
Druska: 1.00 žiupsnelis
Kaip gaminti

1. Bulves nulupkite, išvirkite pasūdytame vandenyje, sutrinkite košę, įpilkite stiklinę pašildyto pieno, įdėkite sviesto ir gerai išmaišykite.

2. Vaflius perpjaukite pusiau, dėkite bulvių košės (norimo storio sluoksniu), o ant viršaus - dešrelę. Vaflį susukite į ritinėlį ir pakepinkite keptuvėje.

Labai paprasta ir gardu. Skanaus!

Receptą atsiuntė Rita Drobužaitė

Suskleisti
Vafliai su serbentų uogiene
Receptas: Vafliai su serbentų uogiene
2 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.5 / 22
Receptas
Ingredientai
Kiaušiniai: 4.00 vnt.
Sviestas: 100.00 g
Cukrus: 5.00 arbat. š.
Miltelinis cukrus: 1.00 žiupsnelis
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pienas: 1.00 st.
Miltai: 250.00 g
Uogienė: (serbentų) 5.00 valg. š.
Ledai: (vaniliniai) 1.00 vnt.
Kaip gaminti

1. Kiaušinių baltymus ir trynius atskirkite. Sviestą ištrinkite su kiaušinių tryniais, įberkite cukraus, miltelinio cukraus, druskos ir išmaišykite.

2. Į sviesto masę maišant pamažu supilkite pieną, suberkite miltus. Palikite keliolika minučių brinkti.

3. Kiaušinių baltymus plakite, kol pasidarys standžios putos, ir įmaišykite į tešlą.

4. Įkaitintą vaflinę ištepkite riebalais, samčiu įpilkite tešlos ir iškepkite vaflius. Patiekite su serbentų uogiene ir vaniliniais ledais.

Knyga „Geri receptai“
Knyga „Geri receptai“

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė

Suskleisti
Karameliniai vafliukai
Receptas: Karameliniai vafliai
6 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.6 / 84
Receptas
Ingredientai
Vafliai (28x14 cm): 6.00 vnt.
Sviestas: 100.00 g (kambario temperatūros, 82 proc. riebumo)
Sutirštintas karamelizuotas pienas „Rududu“ (kambario temperatūros): 260.00 g
Žemės riešutai: 100.00 g (kepinti, smulkinti)
Kaip gaminti
  1. Į dubenį sudėkite vienodos kambario temperatūros sviestą ir sutirštintą karamelizuotą pieną. Elektriniu plaktuvu suplakite iki vientisos masės. Suberkite kepintus ir smulkintus žemės riešutus ir išmaišykite.
  2. Pertepkite vaflius paruoštu kremu. Suvyniokite į maistinę plėvelę, paslėkite ir palaikykite šaldytuve per naktį.
  3. Išimkite vaflius iš šaldytuvo, išvyniokite iš maistinės plėvelės. Supjaustykite gabalėliais ir patiekite. Skanaus!
Suskleisti
Vafliai su braškėmis
Receptas: Vafliai su braškėmis
4 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.4 / 9
Receptas
Ingredientai
Kiaušiniai: 4.00 vnt. (3 - baltymai ir kiaušinis)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Sviestas: 50.00 g
Vanilinis cukrus: 1.00 žiupsnelis
Citrinos: 1.00 vnt. (nutarkuotos žievelės)
Migdolai: 1.00 arbat. š. (5 lašai migdolų esencijos)
Cinamonas: 1.00 žiupsnelis
Anyžiai: (malti) 1.00 žiupsnelis
Miltai: 150.00 g
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Vanduo: 100.00 ml
Braškės: 500.00 g (šviežios)
Grietinėlė: 100.00 ml (plakta)
Kaip gaminti

1. Kiaušinių baltymus su trupučiu druskos plakite tol, kol susidarys standžios putos.

2. Sviestą, kiaušinį, miltelinį cukrų, šiek tiek vanilinio cukraus, citrinos žieveles, migdolų esenciją, cinamoną ir anyžius maišykite mediniu šaukštu, kol pasidarys kremas.

3. Miltus ir kepimo miltelius gerai išmaišykite su vandeniu.

4. Į tešlą įmaišykite išplaktus baltymus, sviesto masę. Vaflių keptuvę įkaitinkite, patepkite riebalais, samčiu įpilkite paruoštos tešlos ir apverčiant iškepkite vaflius. Patiekite su braškėmis ir plakta grietinėle.  

Knyga „Uogos“
Knyga „Uogos“

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Uogos“

Suskleisti
Vafliai su šokoladiniu padažu ir skrudintais riešutais
Receptas: Vafliai su šokoladiniu padažu ir skrudintais riešutais
5 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.5 / 43
Receptas
Ingredientai
Grietinėlė: 125.00 ml (riebi plakamoji)
Miltelinis cukrus: 1.00 valg. š.
Lazdynų riešutai: 1.00 sauja
Kaip gaminti
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 ˚C temperatūros. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, o ant šio tolygiai paskleiskite lazdynų riešutus. Įkaitusioje orkaitėje kepkite apie 10 min., kol riešutų luobelės atšoks. Išimkite skardą iš orkaitės, atvėsinkite, kol galėsite riešutus laikyti rankose. Tuomet, trindami tarp delnų, pašalinkite riešutų luobeles. Paruoštus riešutus visiškai atvėsinkite. Tada susmulkinkite peiliu ar maisto smulkintuvu iki nedidelių gabalėlių.
  2. Pasiruoškite šokoladinį padažą. Į prikaistuvį supilkite grietinėlę. Kaitinkite ant vidutinės ugnies, kol užvirs. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir suberkite į grietinėlę smulkinto šokolado gabalėlius. Palikite pastovėti porai minučių, o tuomet maišykite, kols gausis vientisa masė. Įberkite šaukštą miltelinio cukraus (ar daugiau, jei norite saldesnio padažo) ir išmaišykite.
  3. Iškeptus vaflius apšlakstykite dar šiltu šokoladiniu padažu ir apibarstykite kepintais lazdynų riešutais. Patiekite nedelsiant.

VAFLIŲ TEŠLOS RECEPTĄ RASITE ČIA. 

Suskleisti
Vaflinis tortas
Receptas: Vaflinis tortas
6 asmenims
Pagaminsite per 2 val.
3.8 / 38
Receptas
Ingredientai
Šokoladas: 300.00 g (karšto)
Rududu: 200.00 g
Vafliai: 180.00 g
Varškė: 100.00 g (vanilinio varškės sūrelio)
Jogurtas: 120.00 g (natūralaus)
Migdolai: 1.00 sauja (papuošimui)
Kaip gaminti
  1. Vaflius sutepkite sluoksniuodami po kelis kartus su rududu, išlydytu ir šiek tiek pavėsintu šokoladu, varške, vėl rududu, jogurtu, šokoladu, rududu ir t.t.
  2. Eiliškumas nėra toks svarbus, tik nevertėtų dėti varškės ir jogurto šalia, nes jie labai minkština vafliukus savo drėgme. (Beje, šiame žingsnyje reikės sunaudoti maždaug pusę šokolado masės).    
  3. Sutepus visus sluoksnius, suslėkite prispausdami su sunkesniu daiktu, gerai valandai.    
  4. Pašildykite likusį karštą šokoladą ir aptepkite juo viršų, kraštus.    
  5. Papuoškite luptais ir smulkintais migdolų riešutais.

Receptas iš tinklaraščio IEVOS RECEPTAI

Suskleisti
Vafliai su vaisiais, grietinėle ir milteliniu cukrumi
Receptas: Vafliai su vaisiais, grietinėle ir milteliniu cukrumi
4 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.6 / 74
Receptas
Ingredientai
Bananai: 1.00 vnt.
Braškės: 1.00 sauja
Grietinėlė: 125.00 ml (riebi plakamoji)
Cukrus: 2.00 valg. š.
Miltelinis cukrus: 1.00 valg. š. (apibarstyti)
Kaip gaminti
  1. Braškes supjaustykite skiltelėmis, bananus – griežinėliais.
  2. Grietinėlę elektriniu plaktuvu išplakite iki minkštų putų. Nenustodami plakti, pamažu berkite cukrų. Išplakite iki standžių putų. Perdėkite grietinėlę į konditerinį maišelį su norimos formos antgaliu (pvz., žvaigždutės ).
  3. Iškeptus vaflius apibarstykite milteliniu cukrumi. Ant vaflio paskleiskite pjaustytas braškes ir bananus. Ant viršaus išspauskite bokštelį grietinėlės. Patiekite nedelsiant.

VAFLIŲ TEŠLOS RECEPTĄ RASITE ČIA.  

Suskleisti
Kokosiniai vafliukai
Receptas: Kokosiniai vafliai
6 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.5 / 60
Receptas
Ingredientai
Vafliai (28x14 cm): 8.00 vnt.
Sutirštintas pienas: 192.00 g (saldintas, kambario temperatūros)
Sviestas: 90.00 g (kambario temperatūros, 82 proc. riebumo)
Kokosų drožlės: 80.00 g (50 g pertepti ir sauja viršui apibarstyti)
Grietinėlė: 225.00 ml (35 proc. arba 36 proc. riebumo)
Šokoladas: 50.00 g (baltas)
Kaip gaminti
  1. Į dubenį sudėkite vienodos kambario temperatūros sutirštintą saldintą pieną ir sviestą. Išplakite elektriniu plaktuvu iki vientisos masės. Įmaišykite kokosų drožles.
  2. Kitame dubenyje iki standžių putų elektriniu plaktuvu suplakite riebią grietinėlę. Atsargiais judesiais įmaišykite į sviesto mišinį.
  3. Išimkite vaflius iš šaldytuvo, išvyniokite iš maistinės plėvelės. Supjaustykite gabalėliais. Kiekvieno gabalėlio viršų apliekite tirpintu baltuoju šokoladu ir apibarstykite kokosų drožlėmis. Palaukite, kol sustings, ir patiekite. Skanaus!  
Suskleisti

Taip pat skaitykite: Norisi ko nors saldaus ar sūraus? Sužinokite, kokių medžiagų trūksta jūsų organizmui

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“
Reklama
„Energus“ dviratininkų komandos įkūrėjas P.Šidlauskas: kiekvienas žmogus tiek sporte, tiek versle gali daugiau
Reklama
Visuomenės sveikatos krizė dėl vitamino D trūkumo: didėjanti problema tarp vaikų, suaugusiųjų ir senjorų