„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Sotus veršienos troškinys su avinžirniais

Sočiai, sveikai, bet ne per daug kaloringai – taip norime maitintis praūžus didžiosioms šventėms. Veršienos troškinys su avinžirniais – puikus pietų pasirinkimas, kurį siūlo šefas Reinis. Išmėginkite!
Sotus veršienos troškinys su avinžirniais
Sotus veršienos troškinys su avinžirniais

Patiekalui reikės:

  • 15 g sviesto,
  • 50 g svogūnų,
  • 50 g morkų,
  • 50 g salierų stiebų,
  • 30 g porų,
  • 3 lauro lapų,
  • 200 g veršienos,
  • 10 g česnakų,
  • 5 g čiobrelių,
  • žiupsnelio maltų juodųjų pipirų,
  • 250 g moliūgo,
  • 250 g avinžirnių,
  • 10 g petražolių,
  • druskos pagal skonį,
  • kubelio sultinio,
  • trupučio vandens,
  • saujelės svogūnų laiškų.

Kaip gaminti troškinį, žiūrėkite apačioje pateiktame vaizdo reportaže.

VIDEO: Sotus veršienos troškinys su avinžirniais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“