Šokoladinis batonėlis pagamintas iš traškios kataifio, pistacijų ir tahini pastos, įvilktos į pieninį šokoladą. Kataifi tešla – tai filo tešla, supinta į plonas virveles, kad primintų vermišelių makaronus arba smulkintus kviečius. Kataifi tešla naudojama gardžiam Artimųjų Rytų desertui „Knafeh“ gaminti.
12 07
Štai ir receptas: kam mokėti 20 eurų – pasigaminkite Dubajaus šokoladą namuose!
Dubajaus šokolado batonėlis užkariavo pasaulį ir, jei jums pasisekė jo paragauti, sužinosite, koks jis nepaprastai skanus! Trapios skrudintos kataifi tešlos įdaras, paskanintas pistacijų kremu ir tahini, o tada aplietas sodriu šokoladu. Bet ar žinojote, kad jį nesunkiai galite pasigaminti namuose? Tai iš tikrųjų labai paprasta!