Su bazilikais ir čiobreliais marinuota kiaulienos nugarinė

Tęsiame kepsniukų su kauliuku kepimo grilyje seriją. Šiandien ant grotelių kepsime kiaulienos nugarinę, marinuotą su bazilikais, čiobreliais ir česnaku. Marinatas nenusakomai kvapnus, o jo receptą šefas parsivežė net iš Italijos. Patarimas: marinato pasigaminkite daugiau ir patiekite prie jau iškeptos mėsytės.  

Apačioje esančiame vaizdo reportaže „Norfos“ prekybos tinklo vyr. mėsininkas Dainius Bartošius atskleis visas paslaptis, kaip marinuoti ir kepti mėsytę, kad ji būtų sultinga ir gardžiai iškepusi.

SKAITYKITE DAUGIAU: Praktiški patarimai, kaip gardžiai iškepti kiaulienos kepsnį su kauliuku

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų