Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 12 22

Sukame mėsos vyniotinį šventiniam stalui: patarimai ir itin paprastas receptas

Šiais laikais vis mažiau šeimininkių drįsta pačios gaminti mėsos vyniotinį, tačiau toks patiekalas papuoš bet kurį švenčių stalą, todėl pabandyti tikrai verta. Juolab, kad jų rūšių yra galybė, tikrai rasite iš ko pasirinkti: imkite mėgstamą mėsą ir derinkite su įvairiausiais įdarais.
Kiaulienos vyniotinis
Kiaulienos vyniotinis / Shutterstock nuotr.

Žingsnis po žingsnio

1 žingsnis. Pasirinkite mėsą

Vištienos vyniotinį paprasčiausia gaminti iš filė, o kalakutienos – tinkamos ir šių paukščių šlaunys. Triušienos vyniotinis paprastai gaminamas iš viso triušio, prieš tai pašalinus kojas. Mėsos vyniotinį tinka ruošti iš kiaulės, jaučio, avies kumpio, nugarinės ar išpjovos, taip pat kiaulės sprandinės (iš jos paruoštą vyniotinį geriausiai kepti orkaitėje).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Netikėtai didelis gyventojų susidomėjimas naujomis, efektyviomis šildymo priemonėmis ir dotacijomis
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?