Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Supilkite tai į kavą ir sumaišykite: šis kokteilis suteiks energijos visai dienai

Ar norite, kad kava jus veiksmingai stimuliuotų, suteiktų energijos visai likusiai dienai? Metas atsisakyti mažai maistinių medžiagų turinčių kokteilių, kurie yra tik užkandis tarp valgymų. Pasigaminkite stimuliuojantį ir maistingą kavos gėrimą. Tereikia sumaišyti keletą ingredientų.
Moteris geria kavą
Moteris geria kavą / Shutterstock nuotr.

Tinkamai paruošta kava gali būti sveiki ir maistingi pusryčiai, skatinantys veikti ir suteikiantys daug energijos. Tiesiog įberkite sorų ir viską sumaišykite su mėgstamais priedais. Štai paprastas pusryčių kokteilio receptas.

Šis kokteilis – sveikas ir gaivus, puikiai tinkantis šiltoms vasaros dienoms. Be daug pastangų turėsime skanius ir sočius pusryčius, kurie suteiks energijos visam rytui.

Soros yra angliavandenių ir maistinių skaidulų šaltinis. Jos aprūpina organizmą B grupės vitaminais ir mineralais, tokiais kaip varis, manganas ir magnis. Šios kruopos yra lengvai virškinamos, jose nėra glitimo.

Sorose esančios medžiagos padeda palaikyti mūsų kaulų struktūrą ir tinkamą kraujo krešėjimą. Jos taip pat padeda palaikyti stiprią nervų sistemą ir ir normalų kraujospūdį.

Kokių ingredientų reikia kavos ir sorų kokteiliui pasigaminti? Štai sąrašas vienai porcijai:

  • 1/2 stiklinės kavos;
  • 1/2 stiklinės pieno;
  • 1/3 stiklinės virtų sorų;
  • 2 valg. šaukštų kakavos;
  • 1 banano;
  • 1 valg. šaukšto žemės riešutų sviesto;
  • šiek tiek cinamono;
  • jei norite: 1 šaukšto cukraus.

Duotus ingredientus galime laisvai keisti pagal pageidavimą ir vartojimo įpročius. Pieną verta pakeisti augaliniu gėrimu arba natūraliu jogurtu. Nebūtinai turime naudoti bananus, bet, pavyzdžiui, galima rinktis mūsų mėgstamus ar sezoninius vaisius (šiuo metu braškes).

Gaminimas:

Soras geriausia išsivirti iš vakaro, taip sutaupysite laiko ryte.

Atsikėlus tereiks išvirti kavą ir palikti ją atvėsti. Tada ją sumaišykite su soromis ir kitais priedais, kol gausite vientisą masę.

Galiausiai kokteilį supilstykite į stiklines ir iš karto gerkite. Šį maistingą kokteilį galima laikyti šaldytuve ir mėgautis juo per karščius, kai nesinori valgyti sunkaus maisto.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius