Reikės:
- 1 kg šviežios maltos kiaulienos,
- 200 g. rūkytos šoninės,
- 3 vnt. kiaušinių trynių,
- 2 vnt. svogūnų,
- 4 skiltelės česnakų,
- 2 valg.š. maltų pankolio sėklų,
- 2/3 puodelio džiūvėsėlių,
- 2 valg.š. alyvuogių aliejaus,
- 1 puodelio malto Parmezano,
- 2 puodelių smulkintos mozorelos,
- 2 arbat.š. druskos, pipirų.
- Pomidorų padažo.
Gaminimas:
-
Pakepinkite supjaustytą šoninę, kai išsiskirs riebalai, sudėkite susmulkintą svogūną ir česnaką. Pabaigoje sudėkite maltas pankolio sėklas.
-
Į mėsą įmuškite kiaušinių trynius, sudėkite šoninę, džiūvėsėlius. Viską sumaišykite ir suformuokite kukulius.
-
Kukulius apkepkite, sudėkite į kepimui skirtą indą, užpilkite tarkuotu sūriu ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min.
-
Serviruodami pagardinkite pomidorų padažu.
Skanaus!